INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BENFICA - BAYERN 2-2 (0-1 ÎN TUR)

Bavarezul zburător. În gol! Manuel Neuer a devenit un pericol pentru munchenezi

Neuer e la doi metri de minge, iar Raul Jimenez, numărul 9, deschide scorul pentru Benfica
Neuer e la doi metri de minge, iar Raul Jimenez, numărul 9, deschide scorul pentru Benfica

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 00:00

A fost desemnat goalkeeperul Mondialului 2014, iar mulți îl consideră și acum cel mai bun din lume. Însă Manuel Neuer nu s-a ridicat deloc la înălțimea renumelui în actuala ediție a Ligii.

Gafele portarului-libero al turneului final din Brazilia au privat-o pe Bayern de 3 puncte în faza grupelor și puteau s-o coste calificarea în "sferturi", iar miercuri seară în semifinale.

3 mari erori

  • În grupă, cu Arsenal, Neuer a ieșit complet aiurea și Giroud a deschis scorul. Apoi a picat și al doilea gol, iar Bayern a plecat învinsă de pe Emirates: 0-2
  • În returul "optimii" cu Juventus, bavarezul a gafat la 0-1, iar mai târziu, când a pasat unui adversar și Morata a înscris, l-a salvat arbitrul Eriksson, fluierând un ofsaid imaginar la atacantul spaniol
  • Neuer a avut un blackout și miercuri, la Lisabona. Altă ieșire hazardată, la o minge aruncată la bătaie în careul său, Raul Jimenez a profitat și a egalat scorul din tur (0-1)!

Cu Juve, 4-2 după prelungiri, și contra Benficăi, 2-2, portarul lui Bayern a fost salvat de coechipieri. Nimeni nu i-a făcut vreun reproș, pentru că, nu-i așa?, "totul e bine când se termină cu bine".

Doar Thomas Muller l-a pus la punct auzindu-l că vrea în finala de la Milano: "Deocamdată ne-ar sta bine să fim un pic mai modești".

În stare de șoc

A surprins faptul că Guardiola nu l-a titularizat pe Lewandowski la Lisabona. Dar Pep avea motive întemeiate să-l țină pe bancă. Duminică, polonezul fusese implicat într-un accident rutier ce i-a provocat un puternic șoc emoțional.

S-au șters cartonașele

Munchenezul Vidal s-a aflat miercuri la un "galben" de suspendare. L-a evitat și a intrat în semifinale curat, fiindcă toate avertismentele luate până acum de jucătorii calificatelor s-au șters după faza "sferturilor".

BENFICA - BAYERN  2-2 (în tur, 0-1)

(Raul Jimenez 27, Talisca 76 - Vidal 38, T. Muller 52)

BENFICA: Ederson - Almeida, Lindelof, Jardel, Eliseu (88 Jovici) - Carcela-Gonzalez, Fejsa, Renato Sanches, Salvio (68 Talisca) - Pizzi (57 Guedes), Raul Jimenez. Antrenor: R. Vitoria

BAYERN: Neuer - Lahm, J. Martinez, Kimmich, Alaba - Xabi Alonso (90 Bernat) - Douglas Costa, Vidal, Thiago, Ribery (90+2 Gotze) - T. Muller (84 Lewandowski). Antrenor: P. Guardiola

A arbitrat Bjorn Kuipers (Olanda)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează