INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN (ÎN TUR 0-4), MÎINE, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bayern se teme de trucurile catalanilor: "Barça va juca murdar"

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 01:20

Franz Beckenbauer, zeul fotbalului german şi preşedintele onorific al lui Bayern, atenţionează: "Spaniolii vor folosi toate trucurile din lume"


După 0-4 la Munchen, Barcelona mai are şanse infime să joace finala pe Wembley, ca în 2011. Dar crede încă. Şi, pentru a-i menţine în stare de alertă pe jucătorii bavarezi, Franz Beckenbauer (foto) e vehement în comentariile sale.

În editorialul din Bild, preşedintele onorific al lui Bayern, în vîrstă de 67 de ani, înţeapă echipa catalană: "Barca nu va renunţa. I-am rănit orgoliul şi va face totul ca să ne bată cu acelaşi scor. Inclusiv să joace murdar. Spaniolii ne vor provoca, vor apela la întreg arsenalul de trucuri, legale sau ilegale".

Sfatul lui Beckenbauer pentru oamenii lui Heynckes: "Nu cădeţi în capcana adversarilor. Nu vă angajaţi în dueluri personale, pentru că asta vor, să ne distragă de la meci".


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
afc13
afc13  •  01 Mai 2013, 10:53

Referitor la articol, daca asta contine un pic de adevar, atunci pot spune ca hotul se teme cel mai mult de hot. Nu degeaba se teme BM de Barca pt ca stiu foarte bine ca scorul nu este cel real, au fost ajutati de arbitru la 3 goluri si furat tot de el la unu, deci scorul normal era de 2-0, scor la care SANSE NU AVEAU sa se califice in finala. Barca a avut o zi proasta si BM o zi exceptionala (ma refer la joc si nu la goluri) Asta usor poate fi si invers si atunci s-a dus BM pe apa sambetei. Dar chiar daca se califica in finala BM va fi radiat de pe teren de Borussia!!!

afc13
afc13  •  01 Mai 2013, 10:46
Postat de sasquatchro pe 30 Aprilie 2013, 09:52

Ai citit ce am postat mai jos? Eu am spus de ieri ca astia interpreteaza pt. scandal, si omu', fiind contactat de reprezentantii FCB, a lamurit problema. Ar fi frumos acum din partea celor care fac articole pe site-ul asta sa preia si declaratia aia. Respect, Beckenbauer!

Exact asta fac ziaristii si in fotbalul intern, dar nu numai in fotbal. Dupa mine sunt la fel ca politicienii. Sunt fara coloana, fara respect pt altii, mint si inseala pt scopul sfant: sa fie ei cei care sunt pe prim plan. In rest nu mai conteaza nimic, nu conteaza adevarul, realitatea. Evident ca si peste tot si aici sunt exceptii, pt ei respect!

detyy
detyy  •  30 Aprilie 2013, 13:35
Postat de sasquatchro pe 30 Aprilie 2013, 09:52

Ai citit ce am postat mai jos? Eu am spus de ieri ca astia interpreteaza pt. scandal, si omu', fiind contactat de reprezentantii FCB, a lamurit problema. Ar fi frumos acum din partea celor care fac articole pe site-ul asta sa preia si declaratia aia. Respect, Beckenbauer!

..dupa ce mai facut cu o zi inainte ca la usa cortului pentru ca am spus sa nu mai credeti tot ce spune unul sau altul....se iveste ca tot am avut dreptate.."agramat " sau cum vrei tu sa ma mai numesti...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează