INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ATLETICO, SÂMBĂTĂ, 21:45, DOLCE 1, PRO TV, GSP.RO

Blestemul San Siro » Real Madrid nu a câștigat niciuna din cele 14 partide jucate pe stadionul din Milano

San Siro, templul milanez în care Real are interzis la victorii // Foto: Getty Images
San Siro, templul milanez în care Real are interzis la victorii // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2016 00:00

Real n-a câștigat niciuna dintre cele 14 partide jucate pe stadionul unde își va disputa sâmbătă trofeul cu ”plăpumarii”.

Real va înfrunta sâmbătă doi adversari redutabili. Atletico, în primul rând, dar și blestemul stadionului San Siro. Acolo unde formația blanca a bifat cele mai multe deplasări pînă acum în cupele europene, 14 la număr, însă n-a reușit să câștige niciodată!  

Bilanțul e de-a dreptul înfricoșător: 8 eșecuri și 3 remize în Ligă, două înfrângeri în Cupa UEFA și un egal în Cupa Cupelor. Cu excepția lui Modrici, învingător cu Tottenham în fața Milanului, niciunul dintre actualii galactici n-are o experiență fericită pe San Siro.

Ronaldo a fost și cu Man. United (2), și cu Real, însă n-a înscris deloc în 270 de minute! Bale, la rându-i, a reușit un hat-trick. Dar formația la care evolua, Tottenham, a fost învinsă de Inter cu 4-3.

Benzema a plecat învins când era la Lyon și a remizat în tricoul Realului, cu Milan, iar Pepe a înregistrat două eșecuri în perioada "FC Porto". Ambele în fața Interului!

Atletico? O apariție pe San Siro, o victorie. Iar dintre jucători, Fernando Torres a înscris și a câștigat cu Liverpool contra Milanului.

Le-au adus fântânile!

Finalistele au vândut cele 40.000 de bilete puse la dispoziție de UEFA, dar vor fi cel puțin 20.000 de fani care vor rămâne pe afară.

Special pentru ei, organizatorii vor aduce azi la Milano replicile de 5 metri înălțime ale celor două fântâni unde obișnuiesc să sărbătorească marile succese: Cibeles, pentru suporterii Realului, și Neptun, pentru "plăpumari".

5-0e scorul cel mai categoric la care Real a pierdut pe San Siro. Corecția i-a administrat-o Milanul lui Sacchi, pe 19 aprilie 1989

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  26 Mai 2016, 10:34

Deh, daca postarea nu este cu si despre fcsb, normal ca nici postaci nu sunt.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează