INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - NEWCASTLE UNITED 1-1

Ironii la Dortmund după penalty-ul acordat lui PSG: „La Paris a sosit deja Crăciunul!”

Mats Hummels / Foto: Imago
Mats Hummels / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 10:01 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 11:20

Fundașul de la Borussia Dortmund, Mats Hummels, și fostul internațional german Matthias Sammer, din postura de analist TV, au comentat ironic penalty-ul discutabil acordat PSG-ului în prelungirile partidei cu Newcastle United (1-1). 

Controversata lovitură de la 11 metri primită de PSG în prelungirile meciului de la Paris, cu Newcastle United (1-1), a avut ecouri și la Milano. Pe San Siro, după fluierul final, jucătorii au fost acaparați de posturile TV, iar la cel german, Amazon Prime, invitat a fost Mats Hummels, fundașul Borussiei Dortmund.

Istvan Kovacs, apreciat în Gazzetta Dello Sport: „Două penalty-uri strălucitoare, acordate corect”. Corriere: „Bravo!”
AC MILAN - BORUSSIA DORTMUND 1-3
Istvan Kovacs, apreciat în Gazzetta Dello Sport: „Două penalty-uri strălucitoare, acordate corect”. Corriere: „Bravo!”

Urmare a victoriei celor de la Borussia Dortmund în fața lui AC Milan, 3-1, și a avantajului pe care-l avea Newcastle United pe tabelă, în prelungirile meciului de pe Parc des Princes, Hummels era convins că echipa sa a câștigat grupa. Avea să afle însă de la moderatorul emisiunii că PSG a egalat în finalul prelungirilor, din penalty (90+8). 

+4 FOTO

Mats Hummels: „Măcar penalty-ul ăsta a fost corect acordat?!”

„Ce, au egalat? Măcar penalty-ul ăsta a fost corect acordat?!”, a fost reacția lui Hummels. Prezent la discuții, fostul internațional german Matthias Sammer, acum analist TV, i-a răspuns: „Se pare că a fost un henț în careu. La Paris a sosit deja Crăciunul!”.

Și la meciul cu Borussia Dortmund (2-0), PSG primise un penalty controversat. Iar marți s-a salvat în minutele de prelungire, după ce arbitrul Simon Marciniak i-a acordat o lovitură de la 11 metri la o fază care a născut multe comentarii.

Simon Marciniak și-a schimbat decizia în PSG - Newcastle, după ce a fost sesizat de VAR

Într-un moment în care șansele de calificare în optimi erau minime, francezii fiind conduși cu 1-0,  Dembele a încercat să dea o minge pe lângă fundașul lui Newcastle, Livramento.

Balonul l-a lovit pe acesta din urmă în piept și apoi în braț, „centralul” polonez n-a reacționat, dar a fost sesizat din camera VAR, de colegul Tomasz Kwiatkowski. Iar după ce a revăzut faza, și-a schimbat decizia.

Mbappe a transformat lovitura de la 11 metri, astfel că Parisul rămâne „în cărți”. Iar în ultima etapă, la Dortmund, Borussia - PSG se dispută cu locul 1 „pe masă”.

Nici vorbă de penalty. A fost un cadou al arbitrilor pentru PSG.

Ricardo Montolivo, fost jucător AC Milan

Alte știri din Liga Campionilor:

Reacția lui Eddie Howe după faza care a decis PSG - Newcastle: „Din păcate, nu pot spune ce gândesc”

Kylian Mbappe, dezamăgit deși a salvat-o pe PSG la ultima fază: „E frustrant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează