INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI - ZENIT 0-0

Brandan şi Semedo, titulari în club

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

 

A surprins aseară lipsa lui Pablo Brandan din lotul Unirii. Ialomiţenii nu l-au trecut pe foaia de joc pe cel mai bun străin din Top Gazeta anul trecut deoarece de argentinianul de 27 de ani împreună cu Semedo, şi el absent aseară, a petrecut în clubul "Bamboo" din Capitală, duminică noapte.

Oficialii ialomiţeni au aflat de escapada celor doi şi i-au transmis lui Ronny Levy, care a decis să nu-i folosească pe cei doi în partida de aseară.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
bigbandit
bigbandit  •  28 Iulie 2010, 12:45

Pai cum sa vina lumea la stadion cand voi ati luat 15 M din UCL si ati investit canci si acum mai vindeti si vedetele . RUSINE!!! Suporterii nu-s prosti trebuie sa si oferi ceva daca vrei sa primesti, pacat ca am tinut cu Unirea dar ce se face acolo e o jignire la adresa suporterilor. Nu-mi doresc sa mai joace vreodata Unirea in UCL, sa mearga alta echipa care o sa reivesteasca ceva din banii luati de acolo.

pipitahiguain
pipitahiguain  •  28 Iulie 2010, 11:57

e cel mai bun fundas stanga din romania

razvanbrc
razvanbrc  •  28 Iulie 2010, 11:32

Daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa, trimite un mail la [email protected]. Ai un sold de inceput de 26$!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează