INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Bulgarii i-au învins pe stelişti în vară, iar Costel Gâlcă a oferit prima reacţie după ce a aflat adversara din play-off

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 15:50

Steaua va întîlni pe Ludogoreţ Razgrad în play-off-ul Ligii Campionilor, iar primul meci se va desfăşura la Bucureşti, pe 19 sau 20 august.

Cele două formaţii s-au întîlnit şi în această vară, iar Ludogoreţ s-a impus categoric, scor 4-2. Acum, după tragerea la sorţi, antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a vorbit despre adversară:

"Ludogoreţ este o echipă foarte bună, cu mulţi jucători internaţionali şi care în ultimii ani a investit foarte mult în străini şi, în special, în sud-americani. Cu siguranţă că va fi o dublă grea, dar sînt încrezător în echipa mea şi sper să trecem şi peste această echipă, care numai bulgară nu este! Cred că soarta calificării nu se va juca încă din tur, fiindca vor fi două meciuri foarte echilibrate.

Nu contează rezultatul din pregătire, cînd am pierdut cu 4-2 in faţa lor, fiindcă noi eram la început de drum şi perioada de pregătire este făcută pentru a omogeniza echipa şi pentru a face reglaje la nivel de pregătire fizică şi tehnico-tactica.

A fost bine că i-am întîlnit atunci, fiindcă le ştim potenţialul şi, cu siguranţă, aceste două meciuri vor fi diferite faţă de cel din Anglia. Sînt foarte încrezător în echipa mea şi vom da totul pentru a ne califica şi pentru a intra in grupe", a spus Gâlcă pentru site-ul oficial al Stelei.

Meciurile Stelei din play-off se dispută pe 19, respectiv 27 august.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează