INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - AKTOBE, MIERCURI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bun pentru play-off? » Florin Gardoş ar putea reveni în meciurile decisive pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor

Articol de - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 21:29

Stoperul va pleca azi în Germania, pentru a fi supus unui control amănunţit la piciorul la care a suferit ruptura musculară din cauza căreia a pierdut întreaga pregătire de vară şi toate meciurile oficiale de pînă acum.
Recuperarea lui a decurs bine în ultimele zile, însă cei din Ghencea vor să se asigure, înainte de a reintra la antrenamente, că Gardoş nu mai riscă nici o altă recidivă. Chiar şi Costel Gâlcă e optimist în privinţa lui. "Sper ca de săptămîna viitoare să-l avem la antrenamente şi apoi, după alte cîteva zile, să participe la sută la sută din capacitate", a declarat antrenorul roş-albaştrilor după victoria cu Craiova.

Gardoş va rata sigur returul cu Aktobe, dar şi derby-ul cu CFR. Ar putea prinde primele minute fie la meciul cu Pandurii, de peste două săptămîni, tocmai pentru a se putea conta pe el în meciurile din play-off-ul Champions League sau Europa League, programate la finalul lunii august. Gardoş a jucat ultimul meci oficial la jumătatea lui mai, Petrolul - Steaua, cînd a suferit leziunea musculară.

Lemnaru are ruptură
Veşti proaste pentru Gâlcă în privinţa celui mai nou elev al său, atacantul Valentin Lemnaru, adus de la Universitatea Cluj în urmă cu 10 zile. "S-a accidentat la turul cu Aktobe. A suferit o întindere, aproape o ruptură musculară", a dezvăluit tehnicianul, care nu se va putea baza pe Lemnaru la meciul de miercuri seară, returul cu campioana Kazahstanului. Interesant e faptul că Lemnaru a fost folosit de Gâlcă la mai puţin de o săptămînă din momentul în care a semnat cu Steaua.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  04 August 2014, 12:40

Astea sint ulrimile realizari ale " regretatului dr. Paligora". Ce i s-a intamplat lui Gardos este abominabil,s-a accidentat pentru ca a fost pus la efort nerefacut. Cit despre Lemnaru,el avea precis ceva sechele anterioare,nu a spus nimic,de teama,si a cedat dupa nici 20 de minute. Este total neprofesionist pentru el. Asa ca Steaua are de pierdut

Vezi toate comentariile (1)
Comentează