INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI - ZENIT ST. PETERSBURG, AZI, 20:30, LIVETEXT PE GSP.RO

"Bursucul" nu-l inspiră pe Levy » Antrenorul israelian nu parieză pe eşecul Unirii, aşa cum obişnuia Petrescu

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Antrenorul israelian nu vrea să parieze pe eşecul formaţiei sale, aşa cum obişnuia Petrescu anul trecut.

Antrenorul Unirii, Ronny Levy, spune că metodele de motivare ale lui Dan Petrescu sînt bune, însă el lucrează altfel. "Să fac pariu cu jucătorii că nu vor cîştiga?! Ar fi interesant şi s-ar putea să meargă, dar eu am alte soluţii. Nu voi risca! Niciodată nu voi paria împotriva jucătorilor mei. Ar însemna să le transmit că n-am încredere în ei şi nu doresc asta", a spus tehnicianul de 44 de ani.

Galamaz a dat asigurări că el şi colegii săi sînt cel puţin la fel de montaţi ca la partidele din Ligă, de sezonul trecut: "Fiecare antrenor are metodele lui de lucru. Important e să dea rezultate şi cred că la noi au dat. Sîntem cel puţin la fel de montaţi ca anul trecut Vom da totul, aşa cum am făcut mereu".

"Ruşii au un buget anual de 75 de milioane de euro. Va conta şi asta, dar Unirea a mai avut adversari puternici şi s-a descurcat foarte bine. Cred într-un rezultat bun"
Ronny Levy, antrenor Unirea

"Să fiu sincer, nu trecem printr-un moment extraordinar, forma noastră lasă puţin de dorit. Sper să compensăm prin dăruire şi prin dorinţa de a ne demonstra valoarea"
Ronny Levy, antrenor Unirea

Vin 1.000 de ruşi
Oficialii clubului Zenit au solicitat 300 de tichete pentru suporteri. Presa din Sankt Petersburg anunţă însă că la ora meciului se vor afla în tribune peste 1.000 de fani ai lui Zenit: "Vor veni şi din Germania foarte mulţi!". Meciul de diseară e catalogat de către UEFA ca unul cu mare grad de risc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sergono.1995
sergono.1995  •  27 Iulie 2010, 11:22

ar fi bun un 0-0 să ne axăm pe defensivă,să profităm de gafele defensivei ruse poate vom reuşi să facem un meci bun important este să nu luăm gol acasă

alexiulian1993
alexiulian1993  •  27 Iulie 2010, 09:31

UNIREA URZICENI-ZENIT live doar pe s p o r t-a c t u a l.t k .NECESITA INREGISTRAREA.VA ASTEPTAM

jan_ung
jan_ung  •  27 Iulie 2010, 07:43

Sa piarda cu vreo 3 goluri diferenta.;Marele manager MeMe vrea sa atraga suporteri pentru BARAGAN;Osa-i atraga la sfantuasteapta.Noi,cei putini voiam meciul la televizor dar marele "meme" crede ca poate scoate milioane din televizarea unei echipe deocamdata de "tot rasul"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează