INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL

Casele de pariuri au blocat cotele legate de plecarea lui Benitez de la Liverpool

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2009 00:00

Mai multe case de pariuri din Anglia au decis miercuri să suspende pariurile referitoare la posibilitatea ca Rafael Benitez să nu mai fie antrenorul lui Liverpool din sezonul viitor, deoarece mulţi pariori au mizat că spaniolul nu va mai continua la echipă, informează ediţia online a The Guardian.

"Au fost prea multe pariuri pentru ca această informaţie să fie doar un zvon", a spus purtătorul de cuvânt al casei de pariuri William Hill, în timp ce presa din Spania scrie că Benitez va rămâne la Liverpool.

Reprezentanţii caselor de pariuri au luat decizia după ce numărul pariurilor a crescut semnificativ, mai ales că tehnicianul spaniol încă nu s-a înţeles cu oficialii clubului în legătură cu semnarea unui nou contract.

Antrenorul a avut mai multe runde de negocieri referitoare la prelungirea înţelegerii, iar presa engleză scrie că situaţia va fi şi mai complicată în cazul în care echipa va fi eliminată de Real Madrid în Liga Campionilor.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează