INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Cel mai frumos cadou! » Un copil bolnav, aflat în stadiu terminal, va fi pe Wembley graţie Fundaţiei ”Beckenbauer”

Samuel (stînga), puştiul care o iubeşte pe Bayern, şi Franz Beckenbauer, cel ce la ajutat să vadă finala de la Londra
Samuel (stînga), puştiul care o iubeşte pe Bayern, şi Franz Beckenbauer, cel ce la ajutat să vadă finala de la Londra

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 21:42

Organizaţia a preluat costurile deplasării lui Samuel, 15 ani, care suferă de atrofie musculară spinală.

La naştere, medicii i-au avertizat pe părinţi: "Nu va trăi mai mult de doi ani". Samuel se născuse cu o boală necruţătoare: atrofie musculară spinală! Acum are 15 ani şi chiar dacă stă într-un scaun cu rotile, fiind ajutat de aparate să respire, nu va lipsi diseară de pe Wembley.

Mare suporter Bayern, puştiul din Wuppertal şi-a făcut rost de bilet, culmea tupeului, de pe site-ul rivalei Borussia! Rămăsese problema banilor de deplasare, dar s-a rezolvat. I-a sărit în ajutor fundaţia preşedintelui de onoare al munchenezilor, Franz Beckenbauer, care a preluat toate costurile: "E cea mai mare bucurie din viaţa mea. S-o văd pe Bayern live, în atmosfera de pe Wembley".

Un miracol
Atrofia musculară spinală e o maladie neuromusculară progresivă, caracterizată prin slăbiciune musculară şi atrofie cauzate de degenerescenţa neuronilor motori din măduva spinării şi din nucleii trunchiului cerebral. Dacă debutează înainte de împlinirea vîrstei de 6 luni, cazul lui Samuel, speranţa de viaţă e de doi ani. Puştiul a depăşit-o cu 13 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
supersolo
supersolo  •  25 Mai 2013, 17:07

Sa ai bilet la finala ..obtinut de pe site-ul adversarei...jejeje asta da idee...in rest legat de sanatate ...anii aia castigati ...se datoreaza sist de sanatate german ....si mentalitatii de acolo...daca se nastea in Romania ...era mort de mult timp....cu medicii de mana ....BAFTA PUSTIULEEE!!!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  25 Mai 2013, 10:06
Postat de ady_my_star pe 25 Mai 2013, 02:26

Toata sanatate din lume, pustiule! Lucruri ca astea, depasesc fotbalul!

ciudata urare. ala e defect inca de la nastere. si se pare ca trebuia sa fie de mult oale si ulcele. chiar astia sustin ca e deja un mega miracol ca ne mai incanta cu existenta lui chinuita, de altfel. probabil ca te-ai referit la o vindecare miraculoasa, desi imposibila. atunci, da, sa-i dea dumnezeu acest noroc. ar avea nevoie de el mult mai mult decat de biletul ala de meci.

ady_my_star
ady_my_star  •  25 Mai 2013, 02:26

Toata sanatate din lume, pustiule! Lucruri ca astea, depasesc fotbalul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează