INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLOVAN LIBEREC, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TRANSILVANIA LOOK ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

CFR Cluj - Slovan Liberec (21:45) » Principala grijă a lui Andone: "Să nu luăm gol!". Felgueiras va fi titular

Felgueiras a venit la CFR Cluj în această vară.
Felgueiras a venit la CFR Cluj în această vară.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 august 2012 07:46

Pentru că Stăncioiu nu a dat satisfacţie în poartă, portughezul va fi titular după doar 3 antrenamente.

CFR porneşte favorită pe hîrtie în "dubla" cu Slovan, dar Andone nu mai vrea să rişte nimic. Îngrijorat de uşurinţa cu care echipa a primit 5 goluri în startul sezonului, "Fălcosul" a pregătit atent faza defensivă pentru a nu primi gol.

Chiar dacă titularizarea lui Rada în locul lui Maftei suspendat nu mai e o surpriză, revoluţia lui Ando începe din poartă. Deşi Felgueiras şi-a reluat pregătirea abia ieri dimineaţa, lusitanul va fi titular cu Liberec după doar trei antrenamente, socotind şi "dezmorţirea" pe care clujenii o fac în dimineaţa meciului. "E posibil, să vedem cum va reacţiona pînă la ora meciului. El a revenit şi e sănătos, ăsta e cel mai important aspect", a recunoscut Andone.

Felgueiras s-a accidentat în preziua Supercupei, cînd a căzut destul de urît după un duel aerian la antrenament şi a suferit o contuzie serioasă.

Stăncioiu ezitant
Titular în primele trei partide oficiale ale sezonului, Stăncioiu va fi doar rezervă. Chiar dacă nu i s-a reproşat nimic în public, oficialii clujeni cred că portarul a fost destul de ezitant şi i se poate imputa cîte un gol la fiecare meci. "Dacă rămînea Beto, CFR nu pierdea nici o partidă şi aveam încă un trofeu în vitrină", a sunat verdictul neoficial al clujenilor.

Bilete de Liga 1
Pentru a avea un stadion plin la debutul în preliminariile Ligii Campionilor, oficialii feroviari nu au scumpit deloc biletele, ci le-au păstrat la nivelul unui meci obişnuit de Liga 1. Astfel, la peluză un tichet costă 5 lei, cel mai scump bilet fiind la tribuna 1, 30 de lei. Pînă ieri, oficialii au reuşit să vîndă 6.000 de bilete, dar casele vor rămîne deschise pînă cu o oră înaintea startului partidei. 2.000 de tichete vor fi date gratuit pentru elevii din Cluj.

Asigurări de la şefi
Preşedintele Iuliu Mureşan a reiterat ieri că postul lui Andone nu e în pericol, chiar dacă echipa nu ajunge în grupele Ligii Campionilor. "M-am săturat să răspund la această întrebare, nu-i mai văd rostul. E singura întrebare care nu-mi convine. Vă spun că nu e nimeni în pericol şi Andone va rămîne la noi indiferent de rezultatul meciurilor cu Liberec. Noi sperăm să ne calificăm, pentru că avem o echipă mai valoroasă", a spus Mureşan.

"CFR are jucători periculoşi, Kapetanos şi Sougou, dar noi vom încerca să ne jucăm şansa. Experienţa jucătorilor noştri mai vechi şi-au spus cuvîntul pentru a înscrie goluri" (Jaroslav Silhavy, antrenor Liberec)

"Am venit aici să ne jucăm şansa, vom vedea dacă este un avantaj că vom juca în deplasare după primul meci. Am venit să jucăm fotbal, sînt convins că soarta calificării se va decide doar pe teren" (Tomas Janu, căpitan Liberec)

"Vreau să cîştigăm acest meci, dar cel mai important pentru noi e să nu primim gol. Cehii au o echipă experimentată, dar şi experienţa asta are unele neajunsuri. Sper să profităm de ele" (Ioan Andone, antrenor CFR)

"Nu sîntem favoriţi cu Liberec. Echipa joacă mai bine decît anul trecut, ne-a lipsit doar şansa şi aşa am ajuns la trei remize. Sper să cîştigăm ambele manşe cu cehii şi să ajungem în grupe" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

508817-caseta-cfr-slovan.jpg

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
kramerr
kramerr  •  02 August 2012, 01:10
Postat de misucfr pe 01 August 2012, 09:44

CFR -Victorie. Miticii lui ponta la canal !

DA,!!!! Si totzi mercenarii lui pasca-masii la taiat stuf!

kramerr
kramerr  •  02 August 2012, 01:05

Mai il aud si pe Andone...ca o fi ,ca o sa faca.. Rusine ! S-a dus sa linga mana care l-a pocnit ! RUSINE ! A uitat ce ii zicea Borcea prin cantonament in Austria? : " TU? TU ai luat campionatul?,bai,..EU(Borcea) l-am luat !"

kramerr
kramerr  •  02 August 2012, 01:01
Postat de saviola2_8 pe 01 August 2012, 13:22

in ciuda faptului ca mult clone bzgorizste denigreaza fotbalul romanesc si toata ziua arunca cu venin pe site, nu tre sa generalizam, cfr are si suporteri romani si in primul rand reprezinta romania indiferent de ce nationalitate e patronu, antrenorul, amseourul etc deci succes cfr! sunt sanse bune!

Ce Romanie reprezinta? Austro-Ungara? Nici unguri nu sunt! Singurii unguri sun Deac si Vass..restul? MERCENARI !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează