INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DEFENSIVĂ ÎN PIUNEZE

Chelsea a rămas fără fundaşi laterali

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Dureri de cap pentru Carlo Ancelotti înaintea jocului de mîine seară din "optimile" Ligii, cu Inter. Antrenorul lui Chelsea e descoperit pe flancuri. În afara lui Ashley Cole, operat la gleznă, îi lipseşte şi celălalt jucător de bandă stîngă, Jirkov, accidentat sîmbătă cu Wolverhampton.


Tehnicianul londonezilor regretă acum că nu l-a trecut pe lista UEFA pe Paulo Ferreira. Aşa că va fi nevoit să-l utilizeze în stînga pe Belletti, nici el în condiţii fizice perfecte. Pe partea cealaltă va evolua tot Ivanovici, în condiţiile în care refacerea lui Bosingwa se prelungeşte.


Revenind la Ashley Cole, amendat de Chelsea cu 230.000 de euro după desele scandaluri sexuale, internaţionalul englez intenţionează să plece la vară. Ameninţat de club că va fi pus pe lista de transferări, Cole se arată gata să negocieze despărţirea. Barcelona şi Inter par a fi cele mai interesate de fundaşul lateral al londonezilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează