INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - CHELSEA, MARȚI, 21:45, PROTV, TV TELEKOM, GSP

Chelsea și Antonio Conte atacă Cetatea Romei » Italienii au un mare avantaj

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2017 13:11

AS Roma și Chelsea se vor duela marți de la ora 21:45 în grupele UEFA Champions League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Pro TV și TV Telekom 2. Italienii au cea mai bună defensivă din Europa după Barcelona și Manchester United! 

AS Roma a primit numai 5 goluri în 10 meciuri în Serie A. Portarul Allison e neînvins de 340 de minute în campionat, închizând poarta în 14 din 19 meciuri la Roma și ”naționala” Braziliei.

Antonio Conte se întoarce în Italia pentru a încerca asaltul împotriva celei mai tari fortărețe din Serie A. Deși străpunsă la Londra de trei ori, apărarea Romei e pe podium în topul Europei (5 goluri încasate în 10 jocuri). Doar Barcelona și Man. United o întrec la acest capitol în actualul campionat, cu 3, respectiv 4 goluri primite.

Dincolo de strategia găsită de antrenorul Di Francesco, care l-a recuperat în timp record pe Manolas după o leziune musculară, e și meritul lui Allison. Neînvins în Serie A de 340 de minute, portarul brazilian și-a ținut buturile închise în 14 dintre cele 19 partide disputate pentru giallorossii și la echipa națională în acest sezon! N-a mai scos mingea din plasă de la golul lui Mertens, iar Roma a legat în campionat trei rezultate de 1-0! 

"Roma mi se pare o echipă care are ceva în plus față de Atletico. A jucat mai bine la Londra și merita să ne bată, dar acum totul pleacă de la 0-0" Alvaro Morata, atacant Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează