INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR » FC PORTO - ŞAHTIOR 2-1

Chinuiţi de ”dragoni” » Mircea Lucescu şi Raţ au pierdut la Porto, 1-2

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 08:58

Rămaşi în inferioritate înaintea pauzei, ”minerii” lui Mircea Lucescu au scăpat ieftin, terminînd meciul în nouă! Porto a avut trei bare şi un penalty ratat, revenind de la 0-1 VEZI AICI REZUMATUL!


Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi Raţ, integralist aseară, a pornit grupa împiedicat la Porto (1-2).

Pe Dragao, norocul şi-a achitat unele restanţe vechi faţă de Mircea Lucescu. În primul sfert de oră, "minerii" au parcurs ameţitor drumul de la agonie la extaz. Mai întîi, Hulk a fulgerat bara transversală, cu o "rachetă" deviată de Rakiţki (5). Apoi acelaşi brazilian a ţintit stîlpul stîng din penaltyul făcut de Rakiţki (9). Pentru ca la primul şut pe cadrul porţii Helton să gafeze. Mingea trimisă fără pericol de Willian a fost scăpată incredibil, Luiz Adriano speculînd cadoul (12): 0-1.

Doar norocul n-a fost de ajuns şi Şahtior a retrăit agonia. "Incredibilul" Hulk nu l-a cruţat a treia oară pe Ribka, un complice la lovitura liberă de la 30 de metri executată fantastic. Tot Hulk ar fi trebuit să primească alt penalty la faultul lui Mhtarian. Şahtior respira tot mai greu şi a intrat la pauză cu 1-1, dar cu un om în minus: Rakiţki a luat roşu după intrarea violentă la Moutinho!

Suferinţa s-a prelungit după reluare, iar Şahtior a cedat logic, sufocată de ritmul "dragonilor". Servit perfect de James, care i-a frînt coloana lui Kucer, Kleber a reluat simplu din careul mic, întorcînd rezultatul (51). Putea fi mai rău dacă Kleber, scos din ofsaid de Raţ, era mai inspirat înainte să fie blocat de Răzvan. Sau dacă James nu lovea a treia oară bară din lovitură liberă. A rămas 2-1, cu Şahtior terminînd în 9 (eliminat Cigrinski). Calificarea nu-i chiar o formalitate!

"Sînt încă nervos! Arbitrii sînt de vină"
Mircea Lucescu

28 de şuturi a avut FC Porto la poarta lui Ribka, dintre care 6 au fost cadrate, faţă de numai 7 ale lui Şahtior

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ronaldo666
ronaldo666  •  14 Septembrie 2011, 12:10

nu stie sa piarda lucescu

roby_kvl
roby_kvl  •  14 Septembrie 2011, 12:04

Coloratul tot colorat e..nici in liga nu se potoleste..ntz ntz

fann_liverpool
fann_liverpool  •  14 Septembrie 2011, 11:19

mai bine isi certa jucatorii eliminati decat sa se ia de arbitrii.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează