INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHIVU ŞI-A ARUNCAT CASCA ÎN CUPĂ

Chivu: "Nu ştiam dacă mai pot juca"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

CLICK AICI pentru a urmări rezumatul finalei Ligii Campionilor dintre Inter şi Bayern!

Fundaşul român s-a bucurat rezervat la final, amintindu-şi că în urmă cu mai puţin de 5 luni se punea problema retragerii.

Numai în sufletul lui Chivu să nu fi fost la începutul anului. Numai el nu s-a resemnat cu previziunile sumbre, după teribila accidentare la cap. A crezut că prinde finalul de sezon şi va contribui la toate succesele Interului.

Dar nici măcar el nu visa pe 6 ianuarie că va fi titular în finala Ligii, ba o va şi cîştiga. "Nu ştiam dacă o să mai pot juca vreodată. Este o bucurie fantastică pentru mine şi pentru toţi cei ce mi-au stat aproape. Rodul muncii unui an întreg, în care am dovedit caracter în clipele dificile.

Am înţeles că nu putem învinge decît dacă sîntem uniţi. Ne lipsea această cupă şi am descoperit ceea ce ne trebuia. Liga se cîştigă din micile detalii, dacă reuşeşti să profiţi de erorile adversarului sau să ai puţin noroc".

La finalul unui sezon epuizant şi palpitant, primul gînd a fost să etaleze în pastelul de pe "Bernabeu" şi tricolorul. Dovadă că avem iar un român ce a pus mîna pe cel mai rîvnit trofeu continental.

Un trofeu în care Chivu a pus nu numai multă suferinţă şi sudoare, dar în care a aruncat, la propriu, casca de protecţie, care-i va aminti mereu de marea cumpănă a carierei. Poate şi de aceea a părut cel mai rezervat dintre interişti în a-şi manifesta bucuria.

CLICK AICI pentru a urmări rezumatul finalei Ligii Campionilor dintre Inter şi Bayern!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
bek
bek  •  23 Mai 2010, 23:28

FELICITARI CHIVULE, ESTI CEL MAI BUN FOTBALIST AL ANULUI !

 •  23 Mai 2010, 22:51

final ligi camponilor .rezumat ://www.youtube.com/watch?v=9AYTkNBC4hY

 •  23 Mai 2010, 22:22

dupa cum am mai spus, daca toate echipele ar juca precum inter, audienta in fotbal ar scadea cu 80-90%. Personal detest acest gen de a juca fotbal. Totusi felicitari echipei castigatoare

Vezi toate comentariile (34)
Comentează