INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - CFR 2-1

Cîrţu: "Am vrut să îmi iau costum şi cu Basel, dar îmi uitasem pantofii acasă" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2010 00:00

Antrenorul lui CFR Cluj, Sorin Cîrţu, vorbeşte despre prestaţia echipei sale pe Olimpico şi spune că decizia de a purta costum în meciul de la Roma i-a aparţinut.

"Preferam să fiu criticat că am băgat autobaza în poartă, dar să fi scos un rezultat bun! Când joci cu o echipă precum AS Roma, încă şi pe terenul ei, trebuie să fructifici şi o jumătate de ocazie, dacă vrei să obţii ceva. Am vrut să nu mai spuneţi toţi că sunt singurul antrenor din Liga Campionilor care stă pe bancă în trening, de aceea am purtat costum.

Să ştiţi că am vrut să mă îmbrac la fel şi la meciul cu FC Basel, dar atunci am uitat să-mi iau pantofii de acasă. De data asta, am avut grijă să-i pun în bagaj. Din păcate, mi-am pus şi costum, dar tot am pierdut", a spus Cîrţu în EvZ.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
tuby
tuby  •  30 Septembrie 2010, 17:29

se poarta adidasi la costum

bdgeorge
bdgeorge  •  30 Septembrie 2010, 16:47

nu sunt un fan cirtu,chiar dimpotriva dar acum chiar a pregatit bine echipa ce sa faca el daca neg..rul ala egoist se viseaza fotbalist.

dragos60
dragos60  •  30 Septembrie 2010, 14:10

Daca se imbraca in trening CFR scotea un rezultat bun la Roma, e vina voastra, a ziaristilor ca CFR nu a castigat/remizat cu AS Roma :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează