INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - CHELSEA 1-1 (3-4 DUPĂ PENALTY-URI)

Clovnul ajuns rege! » Mai renunţă Abramovich la Di Matteo, care i-a împlinit visul de 1,2 miliarde?

Di Matteo sărbătorește împreună cu băiatul său titlul pe care numai Del Bosque și Goethals, numiți în timpul sezonului la Real și OM, l-au cucerit
Di Matteo sărbătorește împreună cu băiatul său titlul pe care numai Del Bosque și Goethals, numiți în timpul sezonului la Real și OM, l-au cucerit

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 20 mai 2012 21:13

Managerul italian este cu bagajele făcute, deşi a cucerit două trofee în 76 de zile. Jucătorii lui Chelsea vor să rămînă.

După 9 ani, în care a cumpărat 66 de jucători, a încercat 8 manageri, cheltuind o avere, 1,2 miliarde de euro, Abramovici şi-a văzut visul cu ochii. A cîştigat Liga cu Chelsea, însă are o mare dilemă: să-l dea afară, cum plănuia înaintea finalei cu Bayern, pe Di Matteo, pus de decor în locul lui Villas-Boas, sau să cedeze în faţa rezultatelor şi a susţinătorilor italianului, prelungindu-i contractul managerului?

Clovnul ce ţopăia pe margine la goluri, nebăgat în seamă după primul miracol cu Napoli, a ajuns rege la Londra în 76 de zile, cucerind Cupa Angliei şi Champions League. "Merită din plin trofeul şi trebuie să fie numit manager permanent. A fost fantastic, ce poate realiza mai mult?", declară căpitanul Terry. "Roberto a muncit extraordinar şi e candidatul principal", l-a susţinut preşedintele onorific Bruce Buck.

Roberto, care acum 10 ani renunţa la fotbal, după o triplă fractură şi zece operaţii, şi nu avea chef să antreneze, fiind atras de proiecte imobiliare, a urcat lin din liga a treia. Fostul secund al "albaştrilor" a scos Barca şi a triumfat la Munchen. Cu fotbalul lui inestetic şi ultradefensiv, cu 9 jucători în spatele mingii şi Drogba la pîndă. Cu noroc, sacrificiu, spirit de grup, Di Matteo şi-a cîştigat dreptul la glorie.

"Dac-aş fi Abramovici i-aş pune în faţă repede un contract pe trei ani şi l-aş ruga să semneze pe loc" ( Jupp Heynckes, antrenor Bayern)

"Acum nu mă gîndesc la viitor, ci doar la vacanţă. Meritul e al jucătorilor şi al lui Villas-Boas, ce a pus bazele victoriei din finală" (Roberto Di Matteo, manager Chelsea)

7 antrenori italieni au luat Liga/CCE: Rocco, Trapattoni, Sacchi, Capello, Lippi, Ancelotti şi Di Matteo, care devine primul campion cu o echipă străină

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
cumvretivoi
cumvretivoi  •  21 Mai 2012, 23:51

Da STEAUA in 86' ce mijloc de transport a fost!!!!:D

killerforever
killerforever  •  21 Mai 2012, 14:50

CAND CINEVA NU-I IN STARE SA CASTIGE DA VINA PE "BULANUL" ADVERSARULUI SAU PE ARBITRI. DUPA CUM AM SPUS SI IN ALTE POSTURI E MAI USOR SA DAI VINA PE ALTCINEVA DECAT SA-TI RECUNOSTI PROPRIILE ERORI. CE VINA A AVUT CHELSEA CA IN MECIURILE CU EI BARCELONA SI BAYERN AU AVUT ATACANTI INCOMPETENTI? EI AU AVUT O STRATEGIE CARE S-A DOVEDIT BUNA PENTRU EI DAR AR FI FOST DE RAHAT DACA ATACANTII ADVERSI AR FI MARCAT MACAR O PARTE DIN OCAZIILE AVUTE. DAR NU AU FACUT-O ASA CA CHELSEA A CASTIGAT TROFEUL. RESTUL E NEINTERESANT.

cristiantello
cristiantello  •  21 Mai 2012, 12:17
Postat de krystyan001 pe 21 Mai 2012, 09:22

autobaza mateo fotbal modern HUOOOO

Antrenorul asta a desfiintat toti termenii de aparare si chiar de autobaze din trecut. A adus si el ceva fotbalului castigand CL prin metoda marfarelor garate in careu. E totusi un "progres" :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează