INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 1-0 (6-5 DUPĂ PENALTY-URI)

Cosmin Moţi e omul momentului în Bulgaria: ”Nici nu-mi vine să cred ce am făcut!”

Articol de - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 01:58

Cosmin e convins că ”minunea” lui de la penalty-uri a făcut dreptate, întrucît Ludogoreţ a fost superioară şi s-a calificat meritat în grupele Champions League.

- Cosmin, îţi vine să crezi?
- Nu-mi vine să cred că am apărat eu două penalty-uri! Dar că ne-am calificat nu mă miră deloc. După joc, meritam să mergem mai departe.

- Ce te-a făcut să intri tu în poartă după eliminarea lui Stoianov?
- Atunci, pe moment, mi-a venit ideea. Bine că au fost de acord şi colegii, şi antrenorul!

- Cum aştepţi debutul tău în grupele Ligii?
- Mă bucur că am ajuns în grupele Champions League, sper să ne descurcăm cît mai bine. Ce adversare vom primi la tragerea la sorţi nici nu mai contează, sînt fericit că am ajuns aici. Şi mă aşteptam. Eu v-am zis imediat după ce am pierdut la Bucureşti cu 0-1 că va fi diferit jocul de la Sofia. Ştiam ce echipă avem şi de aceea am avut încredere că o vom elimina pe Steaua.

"Am făcut şi români fericiţi"

- E un pic ciudat ca un român s-o ducă pe campioana Bulgariei în grupe în detrimentul campioanei României?
- Nu eu, toţi de aici am realizat performanţa, din lot, cu antrenori, cu staff, nu Moţi a calificat-o pe Ludogoreţ. Dar eu zic că am făcut fericiţi şi bulgari, şi români. Zeci de mii de bulgari şi tot atîţia români.

- Te referi la suporterii dinamovişti?
- Da, sînt convins că mulţi dinamovişti se bucură pentru eliminarea Stelei. Le dedic calificarea şi lor, şi iubitei mele, şi prietenilor. Am fost peste Steaua, clar, şi după ocazii, şi ca posesie, am avut tot!

"Nu-l văzusem vreodată pe Moţi în poartă, nu ştiam dacă el chiar e în stare să scoată vreo minge. Şi a apărat două penalty-uri! El e omul meciului, el ne-a calificat" (Younes Hamza, atacant Ludogoreţ)

"Eu cred că Moţi e omul anului în Bulgaria, nu omul acestui meci! A fost extraordinar nu doar fiindcă a apărat, dar şi-a menajat fantastic colegii, Cosmin a contribuit enorm! Dar Steaua l-a ajutat să fie erou, prin felul cum a jucat" (Mihai Stoichiţă, antrenor)

"Speram că Moţi ne va salva, dar ca fundaş central, nu-mi imaginam c-o să ne salveze portarul Moţi!" (Virgil Misedjan, atacant Ludogoreţ)

"Sper să picăm cu una dintre Real Madrid şi Barcelona. Steaua e o echipă bună, voi încerca să-l cumpăr pe Alex Chipciu, e un fotbalist care îmi place, ar fi foarte bun la Ludogoreţ" (Kiril Domuşiev, patron Ludogoreţ)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
crystyanbet
crystyanbet  •  29 August 2014, 08:58

normal ca sunt si oameni fericiti dupa un asemenea meci,si inca foarte multi

69costi
69costi  •  28 August 2014, 22:21

Moti nici nu-si inchipuie cat de multi romani s-au bucurat; eu sunt rapidist si detest pe steoaia aproape la fel de mult pe cat iubesc Rapidul . Pentru mine steoaia inseamna mizeria din comunism pana acum de la incorporarea fortata a jucatorilor de la alte echipe, grade si alte beneficii acordate gratis din banii statului, inseamna Valentin Ceausescu ,gigi ciobanu, mimi cu leucoplastul, infectul de lovin impreuna cu plutonieru bricheta Deaconu, valize cu bani la alte echipe , suporteri de un neam prost de neconfundat.

icostin66
icostin66  •  28 August 2014, 18:02
Postat de dobrinibamus pe 28 August 2014, 11:42

Numai niste scelerati mintali se pot bucura de pierderea calificaii de catre Steaua. Dar la romani cea mai mare caracterristica este ... tradarea, asa ca nimic nu mai este de mirare. Necazul unora nu ar trebui sa fie bucuria altora daca apartin aceluiasi neam. Numai in lupta directa. Dar asa -repet - numai niste minti bolnave pot gindi asa. Steaua este, a fost si va fi stindardul fotbalului romanesc si daca asta ii doare pe unii ... nu au decit ... sa dispara !!

As vrea sa vad un craiovean, timisorean, aradean, oradean sau pitestean adevarat care sa iubeasca Steaua...Sunt si exceptii, care intaresc regula. Un club spurcat, care s-a ridicat prin furt, inselaciune si manevre de culise (chiar avea nevoie si de asa ceva, multi dintre cei luati cu arcanul la echipa nu mai dadeau randamentul avut la echipele de unde au fost ridicati...).Au fost si barbati adevarati care au refuzat inregimentarea : daca va aduceti aminte de Maier, un mare talent, care , in drum spre Bucuresti, a coborat din tren si nu a mai vrut sa continue calatoria :):):).

Vezi toate comentariile (67)
Comentează