INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPE

Crash League » Echipele din Premier, dezastru fără precedent: 5 eșecuri în primele 6 meciuri!

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2015 00:00

Arsenal, umilită de Olympiakos acasă, zero puncte și pericol de eliminare!, și Chelsea, bătută la Porto, continuă startul teribil din grupe al celui mai bogat campionat din lume

Echipele englezești au rău de Liga Campionilor în această toamnă. Marți au fost trei ceasuri rele pentru londonezele Arsenal și Chelsea, care au agravat contraperformanța debutului de sezon: 5 înfrîngeri din primele 6 meciuri în grupe. Numai o victorie, cea a campioanei cu Maccabi Tel Aviv!

Cu 0 puncte, "tunarii" sînt în pericol să rateze calificarea în primăvară, pentru că urmează "dubla" cu Bayern. Bătută la Zagreb, trupa lui Wenger s-a făcut de rușine acasă cu Olympiakos (2-3), ce a condus mereu pe Emirates, cu golul 2 reușit pe gafa comică a lui Ospina. "Ar fi simplu să spun că regret că l-am ținut rezervă pe Cech. Nici un portar nu-i infailibil", se apără managerul francez.

Și Mourinho e trist după întoarcerea la Porto (1-2), unde s-a plîns de un penalty nedat în final, la hențul lui Marcano în duelul cu Diego Costa. A plătit că l-a folosit pe Eden Hazard din minutul 62!

12 înfrîngeridin tot atîtea vizite făcute în Anglia avea Olympiakos în Liga Campionilor pînă marțidin tot atîtea vizite făcute în Anglia avea Olympiakos în Liga Campionilor pînă marți

4 victoriiși un egal are Casillas cu Real și Porto în 5 dueluri cu echipele antrenate de Mourinho

"Am pierdut din cauza lipsei de concentrare și a ghinionului. Au tras trei șuturi pe poartă și ne-au dat trei goluri"
Arsene Wenger, manager Arsenal

"Am comis două greșeli ridicole și am fost pedepsiți. Altfel, am făcut un joc bun și echilibrat, mai ales în apărare"
Jose Mourinho, manager Chelsea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chelozauru
chelozauru  •  01 Octombrie 2015, 16:01

"Echipele din Premier, dezastru fără precedent: 5 eșecuri în primele 6 meciuri..." Premier League are 4 reprezentante dupa umilele mele cunstinte. Sau Man United e din alta tara? Deci bilantul ar fi 5 infrangeri si 3 victorii daca ar fi sa dam crezare sitului UEFA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează