INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE LIGĂ / REAL - BARCELONA 0-2

Cristiano Ronaldo "trage" în Mourinho: "Urăsc stilul Jose!"

Cristiano Ronaldo (în alb) într-un duel fierbinte cu Puyol, căpitanul Barcei Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo (în alb) într-un duel fierbinte cu Puyol, căpitanul Barcei Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 23:30

Atacantul madrilen acuză strategia defensivă a Realului, dar şi durităţile la care au apelat colegii săi pentru a stopa Barcelona


Vezi aici rezumatul semifinalei de pe Santiago Bernabeu dintre Real Madrid şi Barcelona!

Umilinţa suferită de Real miercuri seară, pe "Bernabeu", i-a adus lui Jose Mourinho contestatari inclusiv dintre propriii jucători. Cristiano Ronaldo, vedeta echipei, a fost chiar primul care s-a dezis de strategia ultradefensivă a compatriotului său.

"Urăsc acest stil. Nu sînt de acord nici cu durităţile. Dar n-am ce face, trebuie să mă adaptez pentru că asta-i situaţia", a declarat internaţionalul portughez imediat după fluierul final. Totuşi, pentru Ronaldo, singura justificare a eşecului suferit de echipa sa e eliminarea lui Pepe: "Nu vreau să mă scuz, dar în inferioritate e foarte greu cu Barcelona".

Arbitrajul lui Stark? "N-am putut vorbi cu nimeni pe teren. Dacă deschideam gura, primeam sigur cartonaş. Nu vedeţi că toate echipele care joacă împotriva Barcelonei termină în inferioritate? Să fie o coincidenţă?, s-a revoltat atacantul Realului. Messi? "I-a fost mult mai uşor după ce noi am rămas în zece".

Mourinho riscă o pedeapsă drastică
Barcelona a anunţat că va supune atenţiei juriştilor săi toate afirmaţiile făcute de Jose Mourinho la conferinţa de presă. Iar dacă e cazul, va cere UEFA deschiderea unei anchete disciplinare împotriva antrenorului portughez. Acesta a pus înfrîngerea Realului pe seama şefului arbitrilor de la UEFA, Angel Maria Villar, şi pe a partenerului catalanilor, UNICEF: "S-a demonstrat că nu ai nici o şansă contra Barcelonei. UEFA nu lasă nici o echipă să joace împotriva lor. Nu ştiu dacă asta e puterea lui Villar sau a publicităţii pentru UNICEF".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
exxordium
exxordium  •  29 Aprilie 2011, 21:21

Messi a trecut ca printre jaloane la faza golului doi si Cristiano spune ca i-a fost mai usor. Cam atat poate saracul. Mourinho a mers prea departe cu declaratiile. Se stie ca e un inchipuit, un arogant si un infumurat peste limita permisa de lege, dar sa se rezume la declaratiile ce-l privesc. In meciul de miercuri, Mourinho a semanat mai mult cu Cartu decat cu un mare antrenor. Principiul autobazei si critica arbitrajului la finalul unui joc pierdut - daca mai rupea si doua garduri mi-as fi pus ochelari, dar era pe Santiago Bernabeu.

gaspacio
gaspacio  •  29 Aprilie 2011, 19:10

@silvercloud -> sigur nu a fost Villar in echipa Barcei in meciul cu Chelsea ?sau cu Milan in 2006 ? ma intreb daca Messi i-a dat tricoul arbitrului dupa meci ? anu trecut nu cumva stopitorile au inceput sa imprastie apa mai devreme decat trebuia,lipsa de fairplay ? cum ? de laBarca,aceasta virgina a fotbalului,onesta si cumintica ? n-are cum !!! Barca este zeita fotbalului,o sacralitate. ideea este ca joaca atat de bine incat nu are nevoie de micile avantaje , care sunt oferite de arbitrii,pt ca echipele care joaca gaseste puncte slabe Barcei dar acestea sunt zdrobite din dragoste pt fotbal de arbitrii ex : fotbalul fizic,pe forta,Barca nu face fata unui astfel de fotbal. go Man Un

x0585
x0585  •  29 Aprilie 2011, 17:42

Gazetari ... va rog eu! M-am plictisit de articolele astea ... altceva nu mai aveti? Atat poate Mourinho si gata ... ce tot dati atatea stiri despre el?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează