INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER

Cristiano Ronaldo: "Voi fi suporterul Interului"

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2010 00:00

Cristiano Ronaldo nu şi-a ascuns preferinţele pentru returul semifinalei Barcelona - Inter din această seară.

 

"Voi fi suporterul Interului. Pentru noi, din punct de vedere psihologic, ar fi foarte bine dacă se califică italienii", a apreciat atacantul lui Real Madrid. Echipa sa şi Barcelona duc o luptă umăr la umăr pentru titlu în Spania. În acest moment, Barca are un singur punct avans în faţa rivalei sale în fruntea clasamentului Primerei Division.

Ronaldo crede totuşi că e greu de spus cine se va califica în finala Ligii Campionilor: "Barcelona are de remontat, Inter de apărat un avans de două goluri din manşa-tur".

Ultimul act al competiţiei e programat pe 22 mai, la Madrid, pe Santiago Bernabeu.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  28 Aprilie 2010, 14:48

castiga barca cu 4-2 :))

 •  28 Aprilie 2010, 13:08

Joaca Barcelona cu Inter,nu inteleg ce legatura are asta cu acest meci,de ce este bagat in schema.Cui i pasa cu cine tine Ronaldo...? el sa isi vada de treaba acolo in campionat cu Zaragoza,Osasuna si alea.

 •  28 Aprilie 2010, 13:00

Ce sa zici si tu?Ca tii cu Barca?Nu mai ai viata pe Bernabeu.Eu sper sa castige Barca si sa se califice ca sa va mai dea o data peste bot voua.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează