INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA ÎN LIGA CAMPIONILOR

Cum se poate califica Steaua: calcule complete

Articol de - Publicat joi, 02 octombrie 2008 00:00

Ionuţ Iordache, statisticianul Gazetei, a calculat că dacă luăm 4 puncte în meciurile cu Lyon devenim favoriţi la locul 2, iar dacă doar batem Fiorentina avem mari şanse la locul 3.

Remiza de la Florenţa a reaprins speranţele în Ghencea. Traseul roş-albaştrilor depinde acum de meciurile cu Lyon

"Dubla" cu Olympique Lyon e decisivă pentru parcursul Stelei în această ediţie a Ligii Campionilor. Gazeta vă prezintă ce variante de calificare are echipa din Ghencea în funcţie de rezultatele din meciurile cu francezii.

1. Dacă Steaua cîştigă 4 puncte cu Lyon
Roş-albaştrii iau o opţiune serioasă la calificarea în "optimile" Ligii Campionilor. În această situaţie, pe stelişti i-ar avantaja ca Bayern să cîştige cît mai multe puncte în faţa Fiorentinei, pentru ca italienii să fie ieşiţi din calcule la meciul direct din ultima etapă. Cu o victorie în faţa Fiorentinei, Steaua ar strînge minimum 8 puncte şi ar avea peste 90% să se califice de pe locul 2.

2. Dacă Steaua cîştigă două sau trei puncte cu Lyon
Pentru a ajunge în "optimi" elevii lui Lăcătuş ar mai trebui să scoată puncte şi din deplasarea de la Munchen, plus să cîştige ultimul meci cu Fiorentina. Dacă pierde pe Allianz Arena, Steaua se va mulţumi cu locul 3, care ar deveni o certitudine în cazul unei victorii cu formaţia lui Mutu.

3. Dacă Steaua obţine maximum un punct cu Lyon
O calificare mai departe în Ligă ar fi un miracol. Stelei i-ar mai rămîne doar varianta locului 3, ce duce în "16"-imile Cupei UEFA, poziţie pentru care se va bate, cel mai probabil, cu Fiorentina. În acest caz, Steaua e avantajată de faptul că va juca meciul retur cu italienii pe teren propriu, iar o victorie în faţa acestora le-ar garanta locul 3 în proporţie de 90%.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (144)
 •  04 Octombrie 2008, 01:02

sunt stelist, dar steaua e fricoasa si lasa. merge doar la ciupeala si se pune pe doua randuri sa se apere de frica. echipa o face jiji, iar laca e o paiata care executa. ce nu intelege el este cat de mult se compromite. dupa ce il va goni jiji se va lauda cum ii dadea indicatii. laca trezeste-te si mori pe mana ta ca hagi. dina pacate insa esti orb si vei muri sclav nu rege. d`aia doar gahi e rege ca nu se murdareste indiferent de situatie, iar tu esti deja murdarit,mascarit,o paiata veritabila

 •  04 Octombrie 2008, 00:48

Lasati calculele! Steaua nu se poate califica nici cu hotararea tribunalului de la Haga!!!

 •  04 Octombrie 2008, 00:42

Steaua bate Fiorentina in Ghencea si face egal cu Lyon,posibil sa se califice in UEFA.

Vezi toate comentariile (144)
Comentează