INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI / CHELSEA - MAN. UNITED, AZI, 21:45, DOLCESPORT

Destinul lui Chelsea

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 aprilie 2011 21:38

Ancelotti crede că e un semn bun dacă sorţii le-au scos în faţă albaştrilor tocmai echipa care i-a bătut în finala din 2008: "Acum e rîndul nostru"

Carlo Ancelotti e convins că Manchester United nu i-a ieşit întîmplător în cale lui Chelsea. "E vorba de destin. A venit vremea să cîştigăm, în sfîrşit, Liga!", afirmă managerul albaştrilor, care-şi susţine predicţia amintind două momente din perioada în care o antrena pe Milan: "Liverpool ne-a bătut în 2005, într-o finală dramatică. Doi ani mai tîrziu, cînd am întîlnit-o din nou în finală, am fost sigur că noi vom triumfa. Şi-am învins".

Tot aşa îşi închipuie Ancelotti că ar trebui să se întîmple şi de data asta: "United i-a suflat trofeul lui Chelsea, în 2008, la loviturile de departajare. Acum este rîndul lui Chelsea. Terry, Lampard şi toţi ceilalţi care au trăit coşmarul de la Moscova vor fi extrem de motivaţi". Diseară, în prima manşă, albaştrii au de partea lor şi statistica. Manchester United n-a mai cîştigat pe Stamford Bridge tocmai din 2001!


11 puncte le separă pe Manchester United (locul 1) şi Chelsea (locul 4) în clasamentul la zi din Premier League

"Naşul" lui United
Carlo Ancelotti ştie cel mai bine cum poate fi îngenuncheată United. Cînd era la Milan i-a eliminat pe "diavoli" din Ligă mereu. În "optimile" ediţiei 2004-2005 a bătut cu 1-0 şi la Manchester, şi la Milano, iar în semifinala din 2006-2007 a pierdut pe Old Trafford cu 3-2 şi a învins pe San Siro cu 3-0. Tehnicianul italian a continuat să fie un coşmar pentru United şi de pe banca lui Chelsea: 3 victorii consecutive în Premier League.

Vidici: "Trebuie să marcăm"
Apărătorul lui Manchester United, Nemanja Vidici, ar fi extrem de mulţumit dacă echipa lui ar marca pe Stamford Bridge. "Pe terenul lor noi n-am fost în stare să punctăm în ultimul timp şi asta le dă un ascendent moral. Important ar fi în primul rînd să marcăm. Golurile în deplasare contează în Ligă. Ne-am face returul mai uşor".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mariusthe1
mariusthe1  •  06 Aprilie 2011, 08:59

vezi frate ca sunt atatea site-uri unde il poti vedea! cum stai pe net si lasi mesaje intra si cauta si un link cu meciul ala:) sanatate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează