INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, 21:45, PROTV, DOLCE SPORT, GSP.RO

Dică e comparat cu Zidane » Cum prefațează Marica meciul decisiv cu Sporting: "În mod normal, Steaua e favorită! Dar nu e un joc normal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 17:07

Ciprian Marica, fost atacant la FCSB, a prefațat meciul cu Sporting Lisabona, de la ora 21:45, din play-off-ul Champions League.

"Meciul începe de la 0-0. În condiții normale, Steaua ar trebui să fie favorită pentru că joaca acasă și stadionul va fi plin. Dar o înfruntare cu Sporting nu e un joc normal. Sporting e un adversar foarte puternic, are un buget astronomic pentru România, iar jucătorii au mare experiență. În plus, este și o miza uriașă în plan financiar. Așa ca e dificil sa dai un pronostic.

Real Madrid l-a pus antrenor pe Zidane, care nu avea experiență și care venea de la echipa a doua. Apoi a câștigat tot ce se putea. Ca antrenor, ai nevoie de liniște, de noroc și de o echipă care să te înțeleagă. Experiența se câștigă cu timpul. Important e că Dică are valoare și că-i place această meserie", a spus Marica la TV Dolce Sport.

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă azi, de la ora 21:45. Meciul este în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și este liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
959479740786337
George Manoiu  •  24 August 2017, 12:10

pai fcsb nu poate fi favorita, ia 5 lejer de la Sporting

ortega
ortega  •  23 August 2017, 18:51

Păi comparații așa prăpăstioase poți face și între Einstein și ministrul Daea sau între un om normal și Gheorghe Becali ...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  23 August 2017, 17:53

Cine e Zidane?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează