INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA 3-0

Dybala a torpilat Barcelona și râde de remontada visată de catalani: "Va fi greu pe Camp Nou, dar noi securizăm calificarea"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 00:01

Paulo Dybala, atacantul argentinian al lui Juventus, a reușit o partidă de zile mari în fața Barcelonei, marcând o "dublă" de senzație în fața catalanilor, într-o victorie cu 3-0, în sferturile de finală a Ligii Campionilor.

Dybala e convins că echipa sa nu va avea soarta lui PSG, echipa franceză fiind învinsă de Barcelona în optimi, în ciuda faptului că se impusese în partida tur cu 4-0. 

"Am făcut o partidă mare, am profitat de fiecare ocazie pe care ne-am creat-o. E un rezultat pozitiv pentru ceea ce ne așteatptă în retur.

Sunt extrem de fericit, de mic voiam să trăiesc astfel de momente. Suntem într-un moment pozitiv, avem încredere în noi și sperăm să ne atingem toate obictivele.

E important că nu am primit gol, știm cât de greu e pe Camp Nou, dar noi suntem o echipă mare și avem toate armele pentru a securiza acest rezultat", a spus eroul argentinian al lui Juventus, la finalul meciului cu Barcelona. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fecesebist_postdecembrist
fecesebist_postdecembrist  •  12 Aprilie 2017, 07:23

Pacat...daca se termina 4-0 Farca avea sanse mari la remondata, dar asa..

claudiu.h12
claudiu.h12  •  12 Aprilie 2017, 07:02

Nimeni nu râde de nimeni aici...

dase
dase  •  12 Aprilie 2017, 06:48

Acest articol ar trebui moderat pentru ca nu descrie realitatea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează