INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

”E așa o rușine!” » Klopp, fără cuvinte, după gafele de coșmar ale lui Karius

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2018 10:34

Managerul german este șocat de accidentarea lui Salah și, mai ales, de erorile portarului său. ”Îmi pare rău pentru Karius, mai ales că s-a întâmplat într-o finală de Ligă și după un astfel de sezon”.

Jürgen Klopp a pierdut a treia finală pentru un trofeu european și a doua în Ligă, Liverpool fiind lovită la Kiev de teribilul ghinion al accidentării lui Salah și, în special, de colosalele gafe comise de Karius.

"Ce mai pot să spun? Loris știe, toată lumea știe, este o rușine că s-a întâmplat într-un asemenea meci și după un astfel de sezon. Îmi pare rău pentru el. Primul gol... Al doilea cred că a fost consecința acelei greșeli, e foarte greu să-ți mai revii într-o finală. Și între acestea a venit foarfeca lui Bale. Incredibil", s-a plâns managerul german.

"Aș da timpul înapoi"

Neamțul în care a avut atâta încredere, în dauna lui Mignolet și-n ciuda deselor critici ale fanilor și presei, l-a trădat impardonabil, făcându-i cadou deschiderea scorului lui Benzema (francezul l-a pândit la fel pe Ullreich cu Bayern!) și apoi scăpând caraghios mingea în plasă printre mâini la șutul lui Bale de la distanță.

Loris ar fi săpat o groapă în careul mic și s-ar fi ascuns acolo la final. Totuși, a avut puterea să meargă în fața fanilor și să-și ceară scuze distrus, în lacrimi: "Eu am pierdut meciul și-mi pare rău pentru echipă și tot clubul. Erorile mele ne-au costat scump. Dacă aș putea, aș da timpul înapoi. Am stricat munca tuturor colegilor. Mi-e foarte greu să vorbesc, dar asta e viața portarilor. Toată lumea m-a încurajat și trebuie să ridic capul din pământ". 

"Eram în meci, am făcut ce am putut și băieții au încercat totul, dar nu a fost cel mai bun scenariu pentru noi în această finală" Jürgen Klopp, manager Liverpool

"Ce eroare incredibilă din partea lui Karius! Benzema a fost inteligent, dar cum să faci aşa ceva ca portar?" Gary Lineker, fost atacant englez

"N-are cum să nu îţi pară rău de el. Dar eu sunt mult mai preocupat de viitorul lui. Are nevoie de toţi să fie în jurul lui, să-l consoleze, să-i ridice moralul" Rio Ferdinand, fost fundaş Man. United

Citește și: Lacrimi și momente emoționante la Kiev » Ce a făcut Karius după coșmarul cu Real

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
cata15
cata15  •  28 Mai 2018, 07:12

astia traduc cu google translate si pun pe site...

xnread
xnread  •  27 Mai 2018, 21:28
Postat de Muzzi Ciprian pe 27 Mai 2018, 18:33

"is a pity" are sensul de "e pacat" in nici un caz "e o rusine"! "e o rusine" e mai degraba "is a shame!"! dar asa e cand faci jurnalism pe dig la prins guvizi si impachetat cu hartie de ziar!

Bună seara domnule. Dacă observați cu atenție, chiar asta am explicat în discuția cu domnul necunoscut dându-i și un exemplu contextual, în engleză. Merci pentru adeziune.:)

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Mai 2018, 18:33

"is a pity" are sensul de "e pacat" in nici un caz "e o rusine"! "e o rusine" e mai degraba "is a shame!"! dar asa e cand faci jurnalism pe dig la prins guvizi si impachetat cu hartie de ziar!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează