INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Avem echipa cu care Andone vrea să dea lovitura! » Ce surpriză le-a pregătit "diavolilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 02 octombrie 2012 17:15

Camora va juca din nou la mijloc şi va încerca să-l blocheze pe conaţionalul său, alături de Sepsi. Aguirregaray e titularul-surpriză.

Ioan Andone s-a decis asupra primului unsprezece pe care îl va folosi în această seară. În faţa lui Manchester, antrenorul va utiliza 10 dintre titularii care au obţinut victoria la debutul în actuala stagiune a Ligii Campionilor.

Singura modificare: Aguirregaray îi va lua locul lui Luis Alberto în formula de start. Motivul? La 23 de ani, jucătorul e considerat următorul produs important de export pentru conducerea din Gruia. Mai mult, sud-americanul e suspendat pentru următoarele două partide de campionat, astfel că Luis Alberto şi Godemeche, concurenţii săi pe post, vor fi folosiţi în competiţia internă.

Specialitatea casei: contraatacul!


Tehnicianul campioanei şi-a luat măsuri de precauţie în ceea ce priveşte flancul drept al trupei lui Ferguson. Sepsi şi Camora vor încerca să blocheze raidurile lui Nani, care e susţinut de ofensivul fundaş dreapta Rafael.

Pe faza de atac, explozia e aşteptată de la Sougou şi Bastos. Contraatacul va fi din nou arma letală. "Fundaşii lor laterali avansează foarte mult. Rămîn spaţii de fructificat pe acele zone", şi-a explicat Andone strategia înaintea celui mai important meci pentru cariera sa.

"Va fi extrem de greu, dar jucăm acasă, cu un stadion plin în spate. Credem că sîntem capabili să scoatem un rezultat bun" a spus Cadu, căpitan CFR Cluj.

ECHIPA CFR-ului ÎN FAŢA LUI MANCHESTER
Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Sepsi - Aguirregaray, G. Mureşan - Sougou, Bastos, Camora - Kapetanos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
steaua.2
steaua.2  •  02 Octombrie 2012, 19:50
Postat de gaming pe 02 Octombrie 2012, 19:46

meci clar de 1x. MU nu bate nici daca jucam de 5 ori cu ei aici. FZR!!!

Pronostic 0-3 ! Nu vad cum echipa maghiara scapă mai subțire !

gaming
gaming  •  02 Octombrie 2012, 19:46

meci clar de 1x. MU nu bate nici daca jucam de 5 ori cu ei aici. FZR!!!

teodor.muresan
teodor.muresan  •  02 Octombrie 2012, 19:28
Postat de steaua.2 pe 02 Octombrie 2012, 18:19

Admin dacă noi spunem ceva de CeFuRa sari repede cu gura pe noi și ne banezi conturile dar când angajații lui Pârţanii cu sute de conturi înjură și jignesc toți romanii care țin cu Steaua și se bucura de protecția voastră ! De ce Alpin nu este niciodată banat ? De ce aplicați regulamentul forumului cu dubla măsură pentru romanii majoritari versus minoritarii ? ! Au ajuns minoritarii cu vrăjeala de lege de anti-discriminare a minorităților sa aibă mai multe drepturi decât romanii majoritari ! Sa va fie rușine !

Tati, tai, ala m-a batut ..........

Vezi toate comentariile (41)
Comentează