FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - LUDOGOREŢ, MARŢI, 19 AUGUST, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

UPDATE » Oficial, Steaua l-a pierdut pe Hamza Younes! Atacantul a semnat cu Ludogoreţ

Articol de - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 20:51

Războiul cu garda jos între Steaua şi Ludogoreţ, cu numai 8 zile înainte de confruntarea directă din play-off-ul Ligii Campionilor, a fost cîştigat de bulgari, care şi-au asigurat semnătura lui Hamza în această după-amiază.

UPDATE 17:20 » Conform site-ului oficial al lui Ludogoreţ, Hamza Younes a semnat un contract cu echipa bulgară şi va fi disponibil pentru play-off-ul Ligii Campionilor, împotriva Stelei, 19/27 august. Debutul lui Hamza a fost deja anunţat pentru sîmbăta aceasta, cînd Ludogoreţ joacă împotriva celor de la ŢSKA Sofia.

UPDATE 16:25 » Steaua a revenit cu un nou contract pentru atacantul de 28 de ani. Acesta îl va analiza alături de impresar şi va anunţa o decizie în cursul acestei seri

UPDATE 15:50 » Tunisianul amînă semnarea contractului cu Ludogoreţ, aşteptînd o ofertă îmbunătăţită din partea Stelei

UPDATE 15:30 » Hamza face acum vizita medicală şi va semna pe trei ani cu formaţia din Razgrad

UPDATE 14:50 » Sursele Gazetei susţin că Hamza s-a înţeles cu Ludogoreţ, oferta bulgarilor fiind superioară faţă de cea a Stelei.

***

Valeriu Argăseală reuşise ieri să ajungă la un acord cu Botev Plovdiv, iar astăzi urma să semneze actele pentru transferul lui Hamza Younes. Preşedintele Stelei a avut însă parte de o surpriză incredibilă. Bulgarii s-au înţeles şi cu Ludogoreţ, astfel că în momentul de faţă ambele echipe negociază direct cu atacantul tunisian, anunţă sportal.bg.

Hamza trebuie să se decidă pînă la noapte, înainte de ora 01:00, termenul limită pînă cînd Steaua şi Ludogoreţ pot trimite la UEFA lista cu jucătorii înregistraţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor.

Citeşte şi: Spaima lui Ludogoreţ » Bulgarii tremură la gîndul că Hamza Younes ajunge la Steaua: "80% sînt în grupele Ligii Campionilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (552)
sabben
sabben  •  11 August 2014, 22:31

Nu poti sa pierzi ce nu a fost niciodata al tau...

hornswoggle
hornswoggle  •  11 August 2014, 22:17
Postat de humanimal pe 11 August 2014, 20:35

Ha ha! La durut pe Hamza fix in varfu' puuliiihh....de steaua. E echipa de top doar in Romania. Mai are pana sa ajunga echipa de top in afara.

Steaua poate fi echipa de top in Europa doar cand faci cariera cu vreo echipa in FIFA13 pe PC

lucell
lucell  •  11 August 2014, 21:44

Oficial,oficilaii Stelei sunt praf.BAI BAI BULANGIILOR DUPA CE INCASATI ZECI DE MILIOANE DE EURO VA ZGARCITI LA 200-300 DE MII?????????????????????? SPER SA PIERDEM IN PLAYOFF!! Mi-e greata de astia care il spala la chur pe cioban,JEGURI IMPUTITE VA BATETI JOC DE STEAUA!

Vezi toate comentariile (552)
Comentează