INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Exploziv! » Chelsea e ca o oală sub presiune înainte meciului cu Valencia

Pentru Villas Boas, Drogba e doar un surplus care trebuie înlăturat
Pentru Villas Boas, Drogba e doar un surplus care trebuie înlăturat

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 decembrie 2011 21:27

Tocmai înaintea ”şocului” decisiv pentru calificarea în ”optimi” s-a anunţat disponibilizarea a încă 4 jucători după Anelka şi Alex. Printre ei, Drogba!

Într-un moment în care Chelsea îşi joacă viitorul în actuala ediţie a Ligii, în presă au "transpirat" planurile şefilor de a sacrifica şase "veterani" pentru a aduce sînge proaspăt în echipă. Cel mai proeminent dintre numele aflate pe lista neagră: ivorianul Didier Drogba (33 de ani).

Situaţia e de-a dreptul incendiară. Mulţi dintre jucătorii care azi ar trebui să se concentreze asupra "şocului" cu Valencia (1-1 în tur), decisiv pentru calificarea în "optimi", sînt cu gîndul la viitoarele destinaţii. Iar alţii, aflaţi şi ei la o vîrstă, vezi Malouda (31) sau Lampard (33), îşi pun întrebarea ce viitor mai au la club în condiţiile în care managerul Villas Boas a primit undă verde din partea patronului Roman Abramovici să împrospăteze masiv lotul?

Singurii care nu-şi mai fac griji sînt Anelka şi Alex. Amîndoi au primit undă verde să se transfere şi-au fost scoşi definitiv din lot. Atacantul francez, 32 de ani, e aşteptat să semneze în ianuarie cu Shanghai Shenhua pentru un salariu regesc, 7,4 milioane euro, iar brazilianul Alex, 29 de ani, este în vizorul lui Juventus.

VOR PLECA: Anelka, Alex, Drogba, Kalou, Bosingwa, P. Ferreira

AR PUTEA VENI: D. Villa (Barcelona), Hazard (Lille), E. Vargas (Univ. de Chile), Alvaro Pereira (Porto), G. Cahill (Bolton), Chalobah (juniori)

112,4 milioane l-au costat pe patronul Abramovici cei şase jucători de care acum vrea să scape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
djdiu
djdiu  •  07 Decembrie 2011, 00:01
Postat de flafy pe 06 Decembrie 2011, 10:42

iti dai seama ce echipa cu renume:)) au si ei o finala jucata datorita lui Murinho si in rest?nimic....zero! echipa cu renume:)) Vamos Valencia!! ii batem la ei acasa!

stai prost cu memoria :)) cand chelsea juca finala UCL cu manchester, mourinho nu mai era antrenorul lor.

neko00
neko00  •  06 Decembrie 2011, 11:39
Postat de flafy pe 06 Decembrie 2011, 10:42

iti dai seama ce echipa cu renume:)) au si ei o finala jucata datorita lui Murinho si in rest?nimic....zero! echipa cu renume:)) Vamos Valencia!! ii batem la ei acasa!

Ar insemna ca Chelsea sa faca anti-joc sa invinga Valencia. Chelsea e peste Valencia indiferent de situatia in care se afla.

stancuvlad
stancuvlad  •  06 Decembrie 2011, 11:15

voi chiar v-ati fi asteptat sa vina la Chelsea si sa castige tot pe linie ca anul trecut la Porto. Inseamna ca sunteti naivi....nu numai ca are de impus un sistem nou, e si cel mai greu de impus sistem. Necesita timp, oricine ar fi antrenorul sau oricare ar fi jucatorii. In plus, trebuie sa intinereasca echipa prin plecarea unor piese grele care joaca de ani buni la Chelsea: Anelka, Drogba printre altii. Asta e alt lucru care nu se face peste noapte. Abia din sezonul urmator poti sa iti faci o impresie mai clara asupra antrenorului; acum e foarte usor sa spui ca nu au antrenor, dar noua ne place sa intotdeauna sa spunem lucrurile usoare in loc sa gandim putin.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează