INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERSARI

Fatih Terim a vorbit de Cluj după eşecul Galatei cu Man. United: "Atenţie la CFR! Ne poate bate pe toţi!!"

Fatih Terim, nervos, pe
Fatih Terim, nervos, pe "Old Trafford". O imagine clasică pentru revoltatul antrenor turc // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 20:11

Celebrul tehnician turc era supărat foc din cauza înfrîngerii suferite de Cim Bom (0-1), dar şi îngrijorat de "această echipă română care era considerată cea mai slabă la început".

Meciul de pe "Old Trafford" s-a încheiat. Galatasaray a pierdut, după ce a avut trei bare şi două penaltyuri clare refuzate de arbitrul german Wolfgang Stark.

La conferinţă, Fatih Terim s-a plîns de ce li s-a întîmplat "leilor" săi în faţa lui Manchester United, însă, aflînd de rezultatul din celălalt meci al grupei H, a vorbit şi de "ameninţarea CFR". Pe care roş-galbenii o vor înfrunta în două partide consecutive, pe 23 octombrie (Istanbul) şi 7 noiembrie ( Cluj).

"Nu e deloc o grupă dulce"
A început ironic. "Toţi au zis că e o serie de zahăr pentru favorite, Man. United şi noi, Galata, dar eu i-am lăsat pe aceşti mari cunoscători să comenteze. Ştiam că nu e deloc dulce". A ridicat degetul, indicînd adversarul invizibil: "Dovada, această echipă română care era considerată cea mai slabă la tragerea la sorţi!".

A făcut o mică pauză, apoi a continuat: "Se spunea că CFR e o formaţie de rînd. Dar iată ce putere are CFR! Este uşor să învingi la Braga? Nu cred. CFR e o ameninţare pentru fiecare dintre noi!".

Terim, 59 de ani, unul dintre marii antrenori turci, cîştigător al Cupei UEFA în 2000 cu Hagi, Popescu şi Galatasaray, a dat alarma: "Dacă nu sîntem atenţi la echipa română, ne poate bate pe toţi!".

Reacţiile presei portugheze după Braga - CFR 0-2

"Bastos, ticălosul nerecunoscător transformat într-un vampir care le-a supt sîngele adversarilor într-un adevărat film horror" (O Jogo, cotidian portughez)

"Cîteodată, era dificil să percepem unde se încheie apărarea şi unde începe linia mediană, atît de strîns legate erau cele două compartimente ale Clujului, excelent organizate în portugheză" (O Jogo, cotidian portughez)

"Cluj a folosit arma ştiută, Braga a răspuns cu gloanţe oarbe. Arma nu era secretă, dar Braga n-a ştiut să se apere. Clujul a reuşit jackpotul cu o strategie bazată pe contraatacuri rapide" (Publico, jurnal lusitan)

"Felgueiras şi Bastos. Doi protagonişti, aceeaşi cauză. Foşti jucători de la Braga hipermotivaţi pentru marea revanşă cu cea mai portugheză echipă din România" (Mais Futebol, agenţie lusitană)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
drcfr1907fan
drcfr1907fan  •  22 Septembrie 2012, 14:01
Postat de offside pe 21 Septembrie 2012, 11:20

Macar de ar tine-o asa! Sa nu uitam ce bine incepusera si acum cativa ani cu victorie la Roma si apoi ...nimic. Succes si speram, de ce nu?

Alte echipe, mai slabe, doar norocoase... aceasta editie are o sansa adevarata... daca nu toti cad si ajung la spital...

cfrclujole
cfrclujole  •  22 Septembrie 2012, 13:29
Postat de gica10 pe 21 Septembrie 2012, 11:55

Daca vor fi la fel de motivati si increzatori in fortele propri pot face o figura frumoasa .......si de ce nu pot spera la o calificareintruna din cele 2 competitii!Dar mai este mult pana departe.....

Sa speram ca Fatih Terim are dreptate!

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Septembrie 2012, 08:40

*Servus* nenea Terim.CFr nu este o necunoscuta in fotbalul european.Si nici in Campionatul Romaniei pe care=l domina de cativa ani buni. Aces an dupa castigarea campionatului a venit eliminarea campioanei Cehiei ,a lui Basel asa ca ...era de asteptat ca aceasta echipa mai mica decat celelalte sa incerce.Jucatorii sunt ambitiosi (suspect de rezervati insa la meciurile de campionat !!!!=frica de accidentari ???)asa ca feriti=va ! Nea Terime nu te vad bine!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează