INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA

FCSB - Sporting // Prima reacție a antrenorului portughezilor după tragerea din play-off-ul Champions League: "Asta simt"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 10:53

FCSB și Sporting Lisabona se vor duela în play-off-ul UEFA Champions Legue. Turul va avea loc pe 15 august, în Portugalia, iar returul este pe 23 august, în România.

Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting, a susținut pentru prima dată o conferință de presă și a vorbit despre duelul cu FCSB, declarându-se mulțumit de tragerea la sorți.

"Am două meciuri înainte de duelul cu Steaua. Vrem să ne recuperăm bine și să ajungem iar în Europa. Vrem să fim la un nivel la care Sporting să aibă prestigiu. Dar acum mă concentrez doar pe meciul din prima etapă, cu Aves.

Suntem foarte fericiți după această tragere. Putem să obținem lucruri bune", a spus Jorge Jesus, potrivit A Bola.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
westfield
westfield  •  06 August 2017, 18:43
Postat de westfield pe 06 August 2017, 16:35

Sa il faci pe altul *** si tu sa omori "va"-ul si "v-a"-ul in halul ala :))))) ceva nu se leaga :))))

Baaaa cuvantul moderat din comm-ul meu e si in a celui caruia i-am dat reply :)))) adica, daca ati moderat cuvantul semi@@@, de ce nu e moderat si al colegului ::))))))***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tanasevictor
tanasevictor  •  06 August 2017, 17:42

A fost dureros cu Man City Colectivul tehnic a facut experimente Oricum este diferenta mare intre fortele mari ale Europei si formatiile romanesti Este foarte bine ca are asiurat grupele EL FCSB are continuitate dar nu cred ca echipa poate accesa grupele CL Ei joaca cu 2-3 viteze in plus si lipsurile noastre ies in evidenta mai mult

1502525783399990
Cornel Solomon  •  06 August 2017, 16:41
Postat de randoom.__ pe 06 August 2017, 14:47

noroc? ***,Steaua a avut detasat cel mai mare coef. din cele 5 echipe care nu au fost cap de serie in playofful ucl si la un pas de a fi cap de serie. auzi la el,s-au bucurat,cand ieri scria intr-un articol ca au dat de cel mai greu adversar.

Ai înțeles pe dracu, amice ! Au spus că au picat cu cel mai bun adversar. Nu "bun", în înțelesul de puternic, ci bun, adică accesibil. Adică ce și-ar fi dorit. Pricepi Fcsb-ule ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează