INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - CFR CLUJ, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI DOLCESPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

Filmul neterminat » Clujenii au vizionat în cantonament un montaj cu golurile reuşite în cele trei participări în UCL

Clujenii au realizat în această toamnă cel mai bun parcurs european din istoria de peste 100 de ani a clubului din Gruia
Clujenii au realizat în această toamnă cel mai bun parcurs european din istoria de peste 100 de ani a clubului din Gruia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 09:21

Paulo Sergio le-a pregătit o surpriză jucătorilor săi înainte de confruntarea decisivă de la Manchester.

"Dubla" lui Culio la Roma (2008), zborul lui Kone la Londra (2009), debutul perfect în grupă asigurat de reuşitele lui Rada şi Traore în faţa lui Basel şi iluzia unui succes la Munchen venit din insistenţa lui Cadu (2010), momentele de magie de dată mai recentă, furnizate de Sougou, în Elveţia, de Bastos, la Braga, şi de Rui Pedro, la returul cu portughezii, au fost prinse de Paulo Sergio într-un montaj menit să fortifice încrederea "feroviarilor" înainte de meciul cu United.

Citeşte aici
despre calculele unei
calificări istorice!

Materialul a fost vizionat ieri în cantonamentul clujenilor de la Manchester. La finalul său, Sergio le-a ţinut un mic discurs jucătorilor: "Aţi ajuns pînă aici, deşi nimeni nu vă dădea nici o şansă. Trebuie să fiţi mîndri de voi pentru faptul că veţi juca un meci decisiv într-un templu al fotbalului. Miercuri nu vreau să văd nici un chip trist, la final. Vreau să jucaţi fotbal, să vă bucuraţi de acest moment".

"Nimic nu e imposibil"
Declaraţiile lui Rafael Bastos reflectă starea de spirit din vestiarul campioanei României: "Am demonstrat deja că în fotbal totul e posibil. Avem încredere pînă la final că putem cîştiga pe terenul lui Manchester, chiar dacă ştim că vom avea parte de o confruntare teribilă. Să joci pe Teatrul Viselor e un vis pentru orice jucător. Vreau să marchez la Manchester, va fi un moment extraordinar pentru cariera mea".

Căpitanul Cadu, alături de Gabi Mureşan şi de Stăncioiu, a fost implicat în toate partidele din Europa ale formaţiei din Gruia. "Sînt multe partide pe care nu le voi uita niciodată, fie că am cîştigat, fie că am pierdut. Champions League e cel mai important reper pentru cariera unui fotbalist. Cu Manchester, avem ocazia să scriem o nouă pagină de istorie. Am o singură certitudine înaintea meciului cu United: vom da totul pentru Cluj, pentru România", a spus portughezul.

"Sper la o calificare"
Arpad Paszkany a fost prezent aseară la Gala Fantasticii Fanatik 2012. Omul de afaceri clujean a făcut avancronica partidei cu Manchester: "Sper ca băieţii să îmi facă o nouă bucurie. Ne dorim o calificare în «optimile» Ligii. Le doresc şi steliştilor să cîştige la Copenhaga şi să devină a doua echipă românească prezentă în primăvara europeană".

Fără Kapetanos
Paulo Sergio a gîndit o strategie similară cu cea folosită în victoria cu Braga, 3-1. Astfel, Kapetanos va fi lăsat pe banca de rezerve, iar pe postul de vîrf împins va fi folosit Bastos. Camora va fi avansat la mijlocul terenului, iar fundaş stînga va juca cel mai probabil Sepsi.

"Cînd eram în Italia, jucam în Champions League însă numai pe play-station. Meciul cu englezii va fi o experienţă unică, indiferent de rezultat" (Felice Piccolo, fundaş CFR)

"Am uitat cele 3 goluri cu Braga. Toată lumea e concentrată să facă un meci mare cu Manchester. Sînt sigur că Braga va juca la victorie cu Galatasaray" (Rui Pedro, mijlocaş CFR)

"Nu e interzis să visezi pe Teatrul Viselor. Nu trebuie să ne gîndim în ce formulă vor juca ei. Pentru a reuşi, fiecare dintre noi va trebui să fie capabil de sacrificiu" (Mario Camora, mijlocaş CFR)

"Dacă vom juca la fel ca împotriva lui Reading, doar Dumnezeu ştie ce se poate întîmpla cu noi. Atunci cînd primeşti atîtea goluri, chiar e normal să fii îngrijorat" ( Alex Ferguson, manager Manchester)

3,50 e cota ca Sougou să înscrie pe "Old Trafford", senegalezul fiind cel mai probabil marcator al CFR-ului

29 e cota ca Rooney să marcheze de minimum 3 ori contra campioanei României

501 e cota ca Rui Pedro să izbutească şi diseară o "triplă", la fel ca în partida cu Braga

3,5 milioane de euro va încasa CFR, dacă se va califica în "optimile" Ligii

541812-caseta-liga.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (83)
cj1960i
cj1960i  •  05 Decembrie 2012, 19:21
Postat de bandoleros pe 05 Decembrie 2012, 18:45

daca juca Steaua un meci hotarator pentru accederea in primavara europeana a ligii campionilor, la ora asta erau cel putin 400 de commuri postate. asa in cazul kfr'ului trebuie sa mai vina un dinamovist, rapidist, petrolist, craiovean, sibian, bacauan, constantean, sa le ureze bafta o data la cateva zeci de minute.

i-ai uitat pe stelistii care ii injura si le doresc sa piarda.

bandoleros
bandoleros  •  05 Decembrie 2012, 18:45

daca juca Steaua un meci hotarator pentru accederea in primavara europeana a ligii campionilor, la ora asta erau cel putin 400 de commuri postate. asa in cazul kfr'ului trebuie sa mai vina un dinamovist, rapidist, petrolist, craiovean, sibian, bacauan, constantean, sa le ureze bafta o data la cateva zeci de minute.

tachebacanu
tachebacanu  •  05 Decembrie 2012, 18:15

Sigur ajung la primavara in EURO liga,noi n-avem banii turcilor si portughezii sunt in criza.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează