INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

FOTO Selfie-ul unor fani steliști aflați în mijlocul coregrafiei cu City a devenit viral + Cum au reacționat jucătorii lui Reghe când au văzut mesajul "Doar Dinamo București" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 12:09

Aroganța dinamoviștilor la adresa Stelei din play-off-ul Ligii, când suporterii "câinilor" au reușit să pună în practică o coregrafie cu mesajul "Doar Dinamo București", a făcut înconjurul lumii (Detalii AICI).

Trei dintre suporterii Stelei aflați la tribuna a doua, unde s-a realizat coregrafia, și-au făcut un selfie care a devenit viral pe internet, aceștia fiind îmbrăcați în vestele alb-roșii care au compus mesajul uriaș.

Fanii dinamoviști au profitat de ocazie și i-au ironizat pe aceștia cu fel și fel de comentarii. "Foarte reușit selfie-ul, bravo! Și coregrafia a ieșit frumos" sau " Dinamo a câștigat aseară încă 50.000 de suporteri", au fost doar două dintre reacțiile ironice ale "câinilor".

De remarcat și reacția jucătorilor Stelei, șocați în momentul când se aflau la centrul terenului pentru a da mâna cu adversarii și au întors capul spre tribuna a doua și au văzut coregrafia.

Weekendul trecut, Peluza Cătălin Hîldan a pornit campania "Doar Dinamo" care se voia a fi pentru derby-ul de sâmbătă cu Steaua, dar a fost mediatizată până la urmă la nivel internațional, datorită expunerii partidei din play-off, și preluată de presa din toată lumea (Detalii AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (145)
stalky
stalky  •  18 August 2016, 09:42

PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău,stelist, nerod, tont, prostănac.

maryan_ro83
maryan_ro83  •  18 August 2016, 08:51

Iar se agita dinamovistii inainte de meci.. coregrafii, cantece.. dar Steaua e deja in grupele Europa League.. urmeaza alte 6 meciuri europene.. Doar pentru Dinamo e derby.. pentru noi, meciul de la Botosani a fost mai greu.. ce trist e sa fii dinamovist!

1686525761599040
Mario Durm  •  18 August 2016, 00:45
Postat de zecs93 pe 18 August 2016, 00:37

Bah cap de sfecla, voi inafara de meciu cu sparta praga si acum cu city unde a venit lumea sa vada vedetele de miliarde nu dati pe la meciuri, sunteti 200 mereu, cred ca va stiti intre voi :)))))))))))))

Lasa-i ma in pace... ca n-au venit 50000 de mii cu City ca sa vada vedetele de miliarde ci ca sa ii sustina pe fecesebisti, n-ai vazut ce atmosfera au creat? Ca la teatru. Oamenii sunt ultrasi... P.S. la finala Cupei Ligii cu Chiajna, parca tot 50000 au fost, nu? Aaa... 500 poate. Ipocrizie mai mare ca la fecesebisti, n-ai sa vezi... oricum, v-ati ***@at pe ei. Punct. Frustrare mare in tabara fecesebista.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (145)
Comentează