INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS MONACO - JUVENTUS 0-0 (ÎN TUR 0-1)

Francezii protestează » Două penaltyuri au făcut diferența în dubla AS Monaco - Juventus: ”Au decis arbitrii!”

Kondogbia e faultat în colțul careului, dar scoțianul Collum n-a dictat penaltyul cuvenit // 
Foto: Guliver/GettyImages
Kondogbia e faultat în colțul careului, dar scoțianul Collum n-a dictat penaltyul cuvenit // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 00:00

Francezii au fost defavorizați și miercuri. După cadoul de la 11 metri oferit lui Juve în tur, acum le-a fost refuzat lor unul. ”N-a contat calitatea jucătorilor”, s-a plîns antrenorul Jardim.

Juve a reușit cu Allegri din primul foc ceea ce eșuase cu Conte în precedentele două sezoane. A străpuns bariera semifinalelor, calificîndu-se după un retur urît și chinuit la Monte Carlo (0-0).

Încă un meci însă în care deciziile arbitrilor au favorizat-o. Pentru că Monaco merita să primească un penalty și Chiellini a riscat să fie eliminat, după cel mai rapid "galben" italian din istoria Ligii (48").

"Monaco n-a fost inferioară lui Juventus și sînt mîndru de cele două meciuri făcute. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar sigur acest «sfert» n-a fost decis de calitatea jucătorilor din teren", s-a plîns antrenorul Jardim. "Imaginile nu lasă loc dubiilor, a fost 11 metri", a acuzat clubul pe Twitter.

Aluzie la faza dinaintea pauzei, Kondogbia fiind făcut sandviș de Chiellini și Vidal. După ce în tur Morata primise penalty cadou. Și la faultul lui Chiellini la Moutinho, pasibil de al doilea cartonaș!

Morata a vomitat!

Allegri a avut probleme cu trei titulari, care s-au simțit rău la Monte Carlo. Dacă Tevez și Vidal au avut febră, Morata a acuzat probleme stomacale, vomitînd imediat după ce a fost înlocuit!

"N-am crezut niciodată că va trebui să aștept 12 ani ca să ajung din nou într-o semifinală de Ligă. Sper să iau și trofeul pînă mă retrag"
Gianluigi Buffon, căpitan Juventus

84,4milioane de euro a cîștigat în această ediție Juventus din bonusuri, market-pool și bilete

31 de aniși 28 de zile a fost media de vîrstă a titularilor folosiți la Monte Carlo. Cea mai bătrînă echipă a lui Juve

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează