INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL - BASEL 2-3

Frigul i-a speriat şi pe fanii care îşi cumpăraseră bilet la meciul Oţelului » Minus 6.000, la -4 grade!

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2011 11:19

Din cauza frigului, numărul spectatorilor prezenţi în tribune a fost mai mic decît cel al cumpărătorilor de bilete


Oţelul a mai înregistrat un record negativ în Ligă! Dacă la primul meci cu Benfica au venit doar 6.824 de persoane, acum gălăţenii au mai bifat o contraperformanţă şi-au intrat din nou în statistica neagră a UEFA, al capitolul "cei mai puţini spectatori", undeva sub 4.000!
Blindaţi cu pulovere groase, căciuli şi mănuşi, suporterii au venit la Arena Naţională cu doar cîteva minute înaintea startului partidei. Ceaiurile calde pregătite de organizatori contra sumei de 5 lei sau un espresso fierbinte i-au mai dezmorţit un pic pe cei care s-au încumetat să lase confortul căminului propriu pentru a veni la stadion. Au existat şi persoane care, deşi aveau bilete cumpărate, au decis să stea în faţa micilor ecrane, fără a se căli la cele -4 grade Celsius din termometre.

Cu cîteva ore înainte de fluierul de start, mulţi dintre ei au postat pe reţelele de socializare mesaje de cedare a biletelor la preţuri reduse, dar n-au avut noroc de clienţi. Cu greu s-au găsit chiar şi persoane care să le accepte gratis!

17 milioane de euro e suma garantată care va intra în conturile Oţelului de la UEFA. 7,2 milioane au fost deja virate

Bute a îngheţat degeaba
Campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute, nu a ratat ocazia de a-i vedea la lucru pe elevii lui Dorinel Munteanu. Gălăţean de fel, Bute a luat loc la tribuna oficială a Arenei Naţionale şi a asistat dezamăgit la execuţia publică a favoriţilor săi. Ieri dimineaţă, Lucian a fost şi la hotelul unde au fost cazaţi gălăţenii pentru a le transmite o încurajare, dar de această dată nu a mai funcţionat, aşa cum s-a întîmplat la meciul din Supercupă contra Stelei.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
fanotelul
fanotelul  •  23 Noiembrie 2011, 13:45

Ia uite cine comenteaza ?!!!!!!!!!!!!steaua,dinamo,rapid.cfr=fustrati

kromophobia
kromophobia  •  23 Noiembrie 2011, 12:45

Cat a fost ma biletul?

many_steaua
many_steaua  •  23 Noiembrie 2011, 09:54

Echipa Mafiei Sandu & Dragomir și-a arătat valoarea. Un oraș de kakat, plini de șomeri și muritori de foame, un ghetou împins în C1.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează