INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SCHALKE 1-1

Gardoş: "Din păcate, am început prost grupa" » Ce spune despre eventualul transfer la Borussia Dortmund

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:21

Steaua a ratat orice şansă de calificare în primăvara europeană, iar Florin Gardoş susţine că începutul din grupele Ligii a fost principala problemă a roş-albaştrilor.

"Din păcate, am avut un început slab în grupele Ligii, dar următoarele 3 meciuri au fost destul de bune. Şi azi am făcut un meci bun.

Şi în prima repriză am stat destul de bine în teren, iar apoi s-au făcut schimbări bune. Am şi avut cîteva ocazii, una dintre ele fiind foarte mare.

Nu vreau să mă gîndesc la un eventual transfer în Bundesliga, nu aş mai fi concentrat la ceea ce contează, la Steaua. S-au scris prea multe de cînd sînt la Steaua, sînt concentrat doar aici", a spus Gardoş la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
maxdiux
maxdiux  •  27 Noiembrie 2013, 14:49
Postat de madskills pe 27 Noiembrie 2013, 07:48

Ce sa faca Gardos la Dortmund? Poate sa joace alaturi de Socratis 1-2 luni maxim pana se refac Hummels si Subotic. Apoi nici lotul nu l-ar prinde. Pana si Rusescu ar avea mai multe sanse ca el la Sevilla. Asta la Steaua moare, alaturi de Dodel.

Nu sunt de acord cu tine...in ceea ce il priveste pe Gardos. Tanase poate sa iasa la pensie de la Steaua, dar Gardos are calitati nu si o sa stea prea mult la steaua... poate pana anul ce vine in iarna... Eu zic ca in vara pleaca la o echipa din europa unde se va impune titular.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  27 Noiembrie 2013, 09:31
Postat de red.blue pe 27 Noiembrie 2013, 01:39

bai gardos daca ajungi tu la dormund eu ma fac popa!

Ma intrb cum o sa faca fata la ritmul de joc al galbenilor,ca el saracul fuge ca un giscan...! ar trebui sa ne vedem lungul nasului...!

degrize
degrize  •  27 Noiembrie 2013, 08:30

Ori e Steaua - Schalke 1-1, ori 0 - 0. Hotarati-va.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează