INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FARUL - SHERIFF 1-0

VIDEO Jucătorul căruia Hagi i-a simțit lipsa în Farul - Sheriff: „A fost cel mai bun în sezonul trecut”

Articol de , , , - Publicat joi, 13 iulie 2023 09:07 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 09:25

Farul a debutat cu o victorie în preliminariile UEFA Champions League, 1-0 cu Sheriff Tiraspol, în turul 1.

  • Returul e programat pe 18 iulie, de la 20:00, la Tiraspol
  • Dacă trece de Sheriff, Farul va prelua statutul de cap de serie și va juca împotriva învingătoarei dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa (0-4 în tur), în turul 2 preliminar din Champions League
  • Dacă este eliminată de gruparea din Tiraspol, Farul va „retrograda” direct în Conference League și va da în turul 2 preliminar peste învinsa „dublei” FC Urartu - HSK Zrinjski (0-1 în tur)

La conferința de la finalul meciului de la Ovidiu, Gică Hagi a vorbit despre problemele de lot pe care le are Farul și a subliniat că absența fundașului central Ionuț Larie (36 de ani) este una care contează foarte mult.

Ce l-a iritat pe Hagi, după Farul - Sheriff: „Noi?! Scuzați-mă!”
FARUL - SHERIFF 1-0
Ce l-a iritat pe Hagi, după Farul - Sheriff: „Noi?! Scuzați-mă!”

VIDEO Gică Hagi a dezvăluit cine i-a lipsit cel mai tare cu Sheriff: „Ionuț Larie este cel mai bun fundaș și e de neînlocuit. Dacă n-ai bătrâni să-i cauți”

„Nu ne-a jucat căpitanul. Chiar dacă unii au zis la televizor «Aoleu, ce a zis Hagi! Că nu poate să joace fără Larie». Nu, eu nu am zis că nu pot juca fără Larie. Am zis că e foarte foarte greu să-l înlocuiesc pe Larie. A fost cel mai bun fundaș central în sezonul trecut. 

Face și faza defensivă bine și ajută la construcție. E greu să găsești un lider ca Larie. 

Îmi pare rău că unii sunt la televizor niște lucruri... Dar când vorbesc despre alții de aceeași vârstă, spun că sunt cei mai mari din România. Dar de Larie nu se spune că a jucat toate meciurile, că a făcut un sezon fantastic și că a jucat cu Steaua și CFR Cluj a jucat accidentat. Larie pentru noi e important. E foarte important. Un tânăr înlocuiesc foarte ușor, dar un jucător de experiență... Când dispare, îți dispar toate automatismele. Dacă nu ai bătrâni să-i cauți. Chiar dacă îmi plac tinerii.

Cred că va juca la retur, dacă nu se întâmplă ceva. Arată bine, s-a antrenat cu noi. I-am zis cu o zi înainte de meci că nu vreau să risc. Vom vedea dacă va merge la Sibiu. Dar dacă lucrurile merg normal, va fi la Tiraspol”, a spus Hagi la conferința de presă.

Citește și: 

Cristian Geambașu, despre victoria Farului: „1-0 cu scrâșnet din dinți în fața unui Voluntari variantă transnistreană. Alibec pare să se fi întors în timp”

Antrenorul lui Sheriff contestă victoria Farului și îl contrazice pe Hagi

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează