INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DAU VINA PE ARBITRU

Graham Poll: ''Stark i-a refuzat două penaltyuri clare lui Chelsea"

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Fostul arbitru englez, actual consultant de specialitate pentru "Daily Mirror", a criticat prestaţia brigăzii germane la returul de la Londra. "Chelsea poate să plîngă încă o dată de ghinionul la penaltyuri în Liga Campionilor. Stark nu i-a dat două lovituri de la 11 metri clare în urma unor faulturi în careu comise după cornere".


Graham Poll a explicat: "Cînd ţinerea e uşoară sau blocajul e inteligent, deciziile sînt greu de luat, dar aseară fazele au fost cît se poate de limpezi şi de evidente. Un neexperimentat norvegian (n.r. - Ovrebo) a eliminat-o pe Chelsea în sezonul trecut în semifinale, acum a plătit pentru ineficienţa germană".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  17 Martie 2010, 15:41

Asta s-a gasit sa vorbeasca? Asta nu e ala care a eliminat un jucator de la croati dupa 3 cartonase galbene?

 •  17 Martie 2010, 12:15

mai poll, mai du-te in poola mea, tu nu mai tii minte de vremurile cind te poolaream ptr ca nu dadeai penaltyuri romanilor!? noroc cu reluarile TV acu, de te destyeptai la batrinete, boule!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează