INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEVERKUSEN - ATLETICO 2-4

Griezmann a strigat la Simeone să renunțe la înlocuirea lui Gameiro: ”Nu-l scoate pe cel mai bun!”

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2017 00:00

De ce le-a fost frică nemților nu au scăpat. Conexiunea franceză GG a produs marți jumătate din golurile victoriei lui Atletico, 4-2 cu Bayer.

Gameiro, autorul unui hat-trick sâmbătă, a fost din nou MVP-ul meciului. Astfel că decizia lui Diego Simeone de a-l retrage pe bancă în minutul 71, la 2-3, când trupa lui Schmidt forța egalarea, a șocat, cel mai afectat fiind partenerul său, Griezmann.

Kevin s-a supărat

"Nu, nu, nu. Este cel mai bun, nu-l scoate pe Gameiro!", a strigat spre bancă Antoine. Uimit și el, Kevin nu și-a mascat frustrarea: "Da, eram supărat, pentru că jucam bine și voiam să prind finalul în teren. Importantă e victoria", a declarat Gameiro, 13 goluri în acest sezon la Atletico, 2 în Ligă.

Antrenorul învingătorilor a interpretat altfel episodul: "Chiar dacă marca un gol senzațional, la fel procedam. Messi ori Maradona să fi fost, tot îl schimbam! Gameiro a făcut la Leverkusen cel mai bun meci de când a venit la Atletico și este normal să fie furios, dar și mulțumit în același timp".

1 goldin penalty și un assist a reușit marți Gameiro, în cele 71 de minute jucate contra lui Bayer

13 goluriare Griezmann în Ligă cu cel cu Bayer. Liderul lui Atletico, depășind recordul lui Aragones

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează