INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER

Guardiola: "Arbitrii spanioli înţeleg fotbalul"

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola (foto), nu l-a iertat nici acum pe arbitrul Olegario Benquerenca pentru gafele din manşa tur a semifinalei cu Inter Milano (1-3).

 

"Centralul" portughez le-a acordat italienilor un gol din ofsaid (Milito), iar apoi a venit din nou în ajutorul lor, refuzîndu-le catalanilor un penalty clar la faultul lui Sneijder asupra lui Dani Alves. Motiv pentru care Guardiola l-a atacat iar la finalul partidei de campionat cu Xerez (3-1).

"Sînt mulţumit de cum a condus jocul Muniz Fernandez. Se vede treaba că arbitri noştri se pricep mai bine la fotbal decît cei din Portugalia", a spus Guardiola, făcînd aluzie la Benquerenca.

Returul dintre Barcelona şi Inter e programat miercuri seară, de la 21:45, şi poate fi urmărit live pe TVR 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  25 Aprilie 2010, 16:20

In caz ca nu ati vazut meciul cu xerez (ultima clasa)atunci nu are rost sa va pronuntati. La primul gol a fost hands si la ultimul ibra ii da clar o mana in gura la fundas. Plus aia au luat 2 cartonase rosii. Daca pep considera asta arbitraj normal atunci e clar cu ce s-a obisnuit barcelona pana acuma, in spania si in europa.

 •  25 Aprilie 2010, 14:45

eu nu pot sa inteleg copii astia care sunt anti barca cum pot sa zica de o echipa care a luat anul trecut tot ce se poate lua in fotbal plus ca au avut si au un joc f frumos si spectaculos ca e echipa varza praf si asa mai departe....!

essien
essien  •  25 Aprilie 2010, 14:42

fortza inter!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează