INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR / SEMIFINALE, TUR / REAL MADRID - BARCELONA (21:45, TVR1 ŞI GSP.RO)

Guardiola, atac la Jose: "Pe teren, am foarte multe de învăţat de la el. În afara terenului, nu vreau să învăţ nimic!"

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 12:05

După ce Jose Mourinho l-a criticat iarăşi pe Guardiola la ultima conferinţă - "E unicul antrenor care critică un arbitru ce nu face nici o greşeală!" -, Pep Guardiola a pornit la contraatac. Şi antrenorul Barcelonei l-a "tăiat" cu ironiile sale înaintea celui de-al treilea El Clasico!

"La 21:45, Barca va intra pe gazon cu toate forţele pentru a bate Realul. Pe teren. În afara lui, nu există concurenţă. Jose e mult mai bun decît mine atunci cînd vorbeşte, a cîştigat deja toate meciurile din acest an şi, dacă vrea, îi ofer şi Liga Campionilor Cuvintelor! Jose, îţi spun aşa fiindcă şi tu mi-ai zis Pep!".

Guardiola nu s-a oprit. Încă o înţepătură la adresa lui Mourinho: "Jose mă cunoaşte, am lucrat împreună patru ani, şi aceasta e marea mea deziluzie. Ştie cum sînt eu şi ştie cum e Barcelona, de aceea mă doare că el crede ce scriu ziarele din Madrid şi nu mă crede pe mine".

A mai spus: "Jose pretinde că eu duc lupta în afara terenului? Acum nu mai trec sub tăcere. Sezonul precedent, cînd am jucat cu Interul său la Milano, tot în semifinale, a fost penalty clar la Dani Alves. Iar golul lui Milito a fost din ofsaid".

Pep a încheiat: "Jose este un mare antrenor, cel mai valoros din lume, şi încerc să învăţ şi de aceasta dată ceva din confruntarea cu el. Pe teren, am foarte multe de învăţat de la el. În afara terenului, nu vreau să învăţ nimic".

Meciul este liveTEXT pe GSP.ro, de la ora 21:45. Meciul este transmis de TVR 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
cobra1996
cobra1996  •  28 Aprilie 2011, 01:25

scuze ca sunt om imi pare sincer rau pur si simplu nu am vazut

gentlegiant
gentlegiant  •  27 Aprilie 2011, 17:45

Pep, te rugam nu invata NIMIC de la el!!!!!!!

rorika
rorika  •  27 Aprilie 2011, 16:06
Postat de cobra1996 pe 27 Aprilie 2011, 14:42

42+41+17 83+17=100 mai bine taceai..

Prietenul meu de 15 ani iti multumesc ca ti-ai permis sa ma atentionezi ,ai demonstrat pe aceasta cale ca generatia noua foloseste mai mult calculatorul decat capul!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează