INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ 1-0

Hamza Younes este încrezător după ce Ludogoreţ a pierdut cu 1-0 în faţa Stelei: ”N-am marcat azi, o pot face la Sofia”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 00:25

Hamza Younes este încrezător în privinţa returul, după ce echipa sa a pierdut cu 1-0 în faţa Stelei în primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor.

Atacantul crede că meciul din Bulgaria va fi diferit. ”N-a fost un meci prea special pentru mine, dar a fost important pentru mine ca jucător, dar şi pentru echipă. Cred că am făcut un meci bun, am atacat, dar nu s-a terminat cum am vrut. Acasă la noi va fi diferit”, a declarat Hamza la finalul partidei pentru Digi Sport.

Tunisianul a fost titular în premieră pentru Ludogoreţ, dar a marcat deja de două ori în tricoul bulgarilor înaintea meciului de pe Naţional Arena. ”Începutul e bun pentru mine la noua mea echipă, trebuie să capăt mai multă încredere, dar m-am mişcat bine”, a spus Hamza.

Jucătorul a vorbit şi despre oferta pe care a avut-o de la Steaua. ”A fost alegerea mea să semnez cu Ludogoreţ, ăsta e fotbalul, eu sunt un jucător profesionist şi toata lumea trebuie să respecte decizia mea. Chiar dacă n-am marcat în seara asta, pot să o fac la Sofia!”, a declarat tunisianul.

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Superliga
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 August 2014, 12:15
Postat de unico_biancorossi pe 20 August 2014, 00:29

amzie ? a fost cel mai slab, nu doar de la bulgari, ci chiar cel mai slab dintre toti jucatorii ambelor echipe.

nu e adevarat, a fost cel mai bun....ne-a dat vreo 3 goluri....ca sa il regretam....asa cum spuneau niste "specialisti" pe aici. In rest, s-a vazut la vreo 3 faulturi (dintre care 2 de galben clar), in mod normal, cu un arbitru bun (nu cu panarama aia de aseara care a dat penalty mult prea usor si apoi ca sa "compenseze" nu a mai acordat o gramada de faulturi pentru Steaua) mujahedinul asta ar fi trebuit sa fie la cabine cam de prin minutul 65....cu 2 galbene incasate pe bune. Arbitraj foarte slab, Steaua a jucat in 10 oameni (Lato e o gaina fara cap care da pase inapoi pentru adversari), a ratat cel putin 2 ocazii foarte clare + penalty, etc..

tbonee
tbonee  •  20 August 2014, 08:04

eu cred ca cu putina luciditate meciul asta se termina 3-0 pentru noi lejer, dar ca de obicei in ultimii 20 de metri ne precipitam, tremuram, cadem pe jos in careu degeaba, Keseru e singurul om din avanposturi lucid, dovada si ca a dat 10 goluri in acest sezon, Steaua e o echipa buna care aduce mingea usor in careu, dar in prima repriza neavand atacant practic jucam ca la handbal toti in jurul careului, nu intelegeam de ce se dadeau centrari incontinuu, oare pentru cine erau? pentru Moti sa il fluiere lumea??? asta nu am inteles la Galca pana acum, nu joci cu atacant dar Popa - Rapa si Lato centrau de zor in careul unde nu se afla niciun stelist niciodata aproape in prima repriza

sandokhan97
sandokhan97  •  20 August 2014, 07:57
Postat de americanu197 pe 20 August 2014, 00:34

nu avea cine sa-i dea mingi frate...cred ca pe acum isi da seama in ce fundatura s-a bagat

stia dinainte, dar omul a si spus ca s-a dus pt lovele, il doare pe el la basca de performanta, el vrea sa castige bani si a ales pe bulgari din cauza ca ai nostri n-au dat mai mult....oricum batem si in retur, sper sa fie victorie mai clara.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează