INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - ŢSKA MOSCOVA

Iar fără Balotelli. Chivu, titular

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Cristi Chivu va reveni printre titularii lui Inter în prima manşă a "sfertului" cu ŢSKA Moscova. Iar coechipierul său, Mario Balotelli, va privi meciul din tribună, aşa cum s-a întîmplat şi la "optimea" cu Chelsea.

 

După ce-a început rezervă în derby-ul cu AS Roma (1-2), intrînd pe final (77), "tricolorul" e anunţat acum titular de Gazzetta dello Sport: "Chivu va trece fundaş stînga, ceea ce-i va permite antrenorului Jose Mourinho să-l readucă pe Javier Zanetti în linia de mijloc". 

Pe de altă parte, Balotelli n-a reuşit nici de această dată să se împace cu tehnicianul portughez. Atacantul de culoare a participat la antrenamentul de azi al nerazzurrilor, dar apoi a părăsit cantonamentul de la Appiano Gentile, iar Gazzetta scrie că "n-a fost inclus în lot".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează