INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - DINAMO KIEV, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT 2 ŞI LIVESCORE PE GSP.RO

Ibrahimovici îşi dezvăluie secretul: "Sînt furios, joc bine!"

Ibra (prim-plan), uriaşul (1,96 m, 100 kg) cu tehnică de bijutier // Foto: Reuters
Ibra (prim-plan), uriaşul (1,96 m, 100 kg) cu tehnică de bijutier // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 21:36

Ibrahimovici, noua forţă a parizienilor, dezvăluie secretul celui mai scump jucător al planetei.

Zlatan Ibrahimovici, 30 de ani, unul dintre artiştii fotbalului, dar şi cel mai scump - adunînd toate sumele oferite la transferurile sale -, dezvăluie ce îi dă forţă în carieră: "Furia!". Şi explică în L'Equipe: "Dacă mă relaxez, dacă sînt bun, dacă sînt mulţumit de mine, mă adorm singur. De aceea, sînt un etern nemulţumit. Şi simt nevoia de furie în suflet. Sînt furios, joc bine, altfel, nu-mi iese nimic".

S-a transferat la PSG pentru a da culoare europeană unei echipe care revine după 8 ani în grupele Ligii. O competiţie pe care însă Ibra n-a cîştigat-o. "Şi ce dacă? Ronaldo, fenomenul brazilian, n-a cucerit nici el Champions şi nu cred că şi-a distrus cariera".

"Eu n-o să uit niciodată de unde am plecat. Poţi să scoţi un puşti din ghetou, dar nu poţi scoate ghetoul din acel puşti" (Zlatan Ibrahimovici)

171,1 milioane de euro este suma totală plătită de cluburile lui Ibra pentru transferul său

43,5 milioane de euro cîştigă Zlatan din salariu în trei sezoane la Paris Saint-Germain

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează