INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ŞAHTIOR DONEŢK 4-0

Il Luce a răbufnit după eşecul cu Real Madrid: "I-am dominat categoric primele 30 de minute! Real a primit două penalty-uri RUŞINOASE, n-avea nevoie de aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2015 00:23

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Şahtior Doneţk, l-a desfiinţat pe arbitrul Ivan Bebek, după partida pierdută cu Real Madrid, scor 0-4, considerîndu-l principalul vinovat pentru eşecul echipei sale.

”În primele 30 de minute am dominat destul de categoric jocul, am avut şi situaţii clare de gol. Gafa monumentală a portarului nostru a făcut ca scorul să fie 1-0. A urmat şi eliminarea lui Stepanenko. Am spus ieri că îmi doresc un singur lucru, să fim respectaţi. Mereu am fost dezavantajaţi categoric în partidele cu echipele mari. Şi anul trecut cu Bayern, Arsenal, Juventus, Manchester United.

Collina ar trebui să se gîndească bine, pentru că sînt două tipuri de arbitraj. Nouă ne acordă imediat cartonaş galben, echipelor mari nu. Este incredibil ce penalty-uri au primit. La primul penalty jucătorul nostru e lovit în spate, nu în mînă. La al doilea face henţ întîi jucătorul de la Real. Nu poţi, ca arbitru, să judeci fazele în funcţie de public. Practic, publicul a dictat al doilea penalty. După aceste faze a fost uşor pentru ei”, a spus Mircea Lucescu.

”Îmi pare rău că fac astfel de comentarii. Real Madrid e o echipă mare, îi felicit. Îmi exprim încă o dată nedumerirea că o astfel de brigadă arbitrează în Champions League. Real Madrid nu are nevoie de un astfel de ajutor. Îmi aduc aminte că am păţit la fel şi cu Barcelona”
Mircea Lucescu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (36)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Septembrie 2015, 02:27

luce ramai un parlit si zero,toti te bat,de astia mari vorbim,cum ma ,mai ai tupeu dupa 0-4 sa vb ??? umilinta totala !

popescu13
popescu13  •  16 Septembrie 2015, 19:16

Cred ca se exagereaza ca Lucescu este un mare antrenor.Retineti ca de 13 ani este in Ucraina unde banii lui Ahmetov ii ofera posibilitatea sa cumpere aproape orice jucator .Nici nu se mai pune problema aportului antrenorului,echipa joaca din valoarea lotului.Nu uitati ca in Turcia,atunci cand a trebuit sa-si demonstreze valoarea de antrenor,a fost dat afara si a fugit la banii din Ucraina.Nu este decat un ahtiat de bani,care nu a recunoscut niciodata ca nu este un superantrenor,intotdeauna au fost altii de vina.Deci va recomand stimati colegi de postare sa-l judecam la valoarea reala,fara exagerarile necuvenite.

ucluj2011
ucluj2011  •  16 Septembrie 2015, 15:12
Postat de don_vito pe 16 Septembrie 2015, 12:12

Paranoia...asta vede mereu numai greseli de arbitraj dar la echipa nu se uita ca e penibila.Al doilea penalti a fost clar ,la primul adevarat nu a fost hent dar fara astea doua nu era problema sa nu dea cel putin 3 Realul

Nu , NU este paranoia , este adevărul adevărat și tu știi asta dar *** fiind... Lucescu este CEL MAI MARE ANTRENOR ROMAN AL TUTUROR TIMPURILOR... DE DEPARTE , restul este frustrare , invidie și *** ***. Realul ar fi cîștigat oricum (probabil... pentru că totuși nu se știe niciodată în fotbal) , dar Lucescu are mare MARE dreptate cînd spune că echipa lui a fost dezavantajată ÎNTOTDEAUNA cu echipele mari pentru pentru că , chiar a fost dezavantajată în mod grosolan. Arbitrajul de aseară a fost o rușine. Realul este o echipă mare... ca și club este CEL MAI MARE club din Lume al tuturor timpurilor și are și a avut dintotdeauna cel mai scump lot de jucători , dar ca antrenor Lucescu se răhățește pe Rafa Benitez numai că Lucescu nu a fost născut la Madrid precum Benitez ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează