INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

În timp ce Steaua îşi ignoră gloriile, Manchester City l-a chemat pe Hagi în Anglia să vadă meciul

Guardiola și Hagi au jucat împreună la Barcelona timp de două sezoane, între 1994 și 1996
Guardiola și Hagi au jucat împreună la Barcelona timp de două sezoane, între 1994 și 1996

Articol de - Publicat joi, 25 august 2016 00:00

"Cetățenii" l-au trecut pe lista de VIP-uri la meciul de aseară pe Gică Hagi, în timp ce vicecampioana l-a luat în delegație doar pe Duckadam.

Angajat de Gigi Becali ca președinte de imagine, fiind remunerat cu 3.000 de euro, Helmuth Duckadam își ceartă colegii de generație, dar și foștii jucători ai Stelei că au cerut să vină gratis la meciul cu City de la București din Liga Campionilor.

"Cu Chiajna de ce nu veniți?!", le-a reproșat "eroul de la Sevilla". În schimb, alta e situația la Manchester City. Pep Guardiola și-a chemat la meciul de aseară cei mai buni prieteni ai săi cu care a jucat, printre ei și Gică Hagi!

"Mi-a confirmat prezența la meci. Legat de Hagi, întotdeauna este o plăcere să vezi un prieten vechi. L-am văzut alături de Popescu, în Bucureşti, cu o zi înainte de meci. Ştiu că vine aici, pentru că am primit un mesaj din partea lui", a spus Guardiola.

"Am vorbit cu Pep, iar pe lângă meci vreau să văd baza sportivă. Chiar sunt curios! Îmi place fotbalul lui Pep. Încerc și eu să fac pași, ei m-au făcut să fiu mai bun. I-am zis că într-o zi vreau să mă duelez cu el să vedem care e mai bun", a declarat Hagi.

Hagi, vizită în paradisul City

Dacă "Regele" a ținut neapărat să viziteze baza de 250 de milioane de euro, care are 17 terenuri de antrenament, un stadion de 7.000 de locuri, un hotel special pentru fotbaliști, săli de fitness și de refacere, toate cu dotări de lux, oficialii vicecampioanei nu s-au interesat și n-au avut curiozitatea să vadă cum arată baza SF!

Până și Guardiola e decis să vină în România special pentru Academia lui Hagi de la Ovidiu, în care "Regele" a băgat 11 milioane de euro.

"Îi promit că mai devreme sau mai târziu voi veni în România să vedem Academia lui. Abia aștept să vin în România pentru a vedea ce a făcut acolo! Este una dintre puținele Academii private de acest nivel din lume. Îi cunosc munca de acolo, cum crește jucători tineri, vor fi jucători importanți ai României", a spus Pep.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
dass
dass  •  25 August 2016, 16:58
Postat de polistul68 pe 25 August 2016, 15:54

Da, jucatori importanti ai Romaniei..de 7-8 ani, de cind are academia, nu scos un jucator bun macar pt Steaua..sa fim seriosi.

cum adică niciunul?!!...da' ianis...ce,nu-i bun?!! :))))

polistul68
polistul68  •  25 August 2016, 15:54

Da, jucatori importanti ai Romaniei..de 7-8 ani, de cind are academia, nu scos un jucator bun macar pt Steaua..sa fim seriosi.

iulian1952
iulian1952  •  25 August 2016, 15:10

CE BĂGĂREŢI SUNTEŢI MĂ KKFENETILOR. BĂ CE PR-O-ŞTI SUNTEŢI . DA PR-O-ŞTI RĂU NU AŞA. FCSB NU ESTE FOSTA CCA. PUNEŢI DRACU MÂNA PE CARTE ŞI FACEŢI STUDIU DE SALĂ . JALNICI SUNTEŢI.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează