INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AKTOBE - STEAUA, MIERCURI, 30 IULIE, 18:00 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Informaţii direct din Kazahstan despre Aktobe: ”Nu văd cum ar putea rata Steaua calificarea. Cheia e la Chipciu!”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 12:18

Augustin Chiriţă, antrenorul secund al celor de la Ordabassy (Kazahstan), a vorbit despre Aktobe, viitoarea adversară a Stelei în preliminariile Ligii Campionilor.
”Am văzut aseară meciul celor de la Aktobe (n.r. 3-0 cu Dinamo Tbilisi) . Este o echipă de casă. În ultimii ani au pierdut doar 2-3 meciuri acasă, ultimul cu Dinamo Kiev. Din ce am văzut aseară, nu sînt foarte impresionat. În campionatul trecut erau mai combinativi. Aseară au jucat pe contraatac.

La ce viteză are Chipciu şi la cît de lenţi sînt fundaşii kazahilor, chiar nu văd cum ar putea rata Steaua calificarea. Nu trebuie să îşi facă mari probleme, Aktobe nu poate să o bată. Asta nu înseamnă că trebuie să îi ia de sus”, a spus Augustin Chiriţă la televiziunea sportro.

15 milioane de euro este bugetul anual al celor de la Aktobe

Meciul tur dintre Aktobe şi Steaua va avea loc miercuri, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
ulita_magheru
ulita_magheru  •  24 Iulie 2014, 15:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ba handi p0o0taie ...voi nici sa le mirositi transpiratia celor din CHAMPIONS LEAGUE nu sunteti in stare .. JAMES -real madrid 80 milioane de euro ! lemnaru -Steaua 400 000 ... e ca si cum ma0tha pe centura -Un bon de masa bianca dragusan o mu0ie 1500 Euro ... Hai marsh la cotet ca ne ai plictisit !

ulita_magheru
ulita_magheru  •  24 Iulie 2014, 15:44
Postat de zizu pe 24 Iulie 2014, 15:40

bai necrescutule.... nu am tras izmenele amandoi! sunteti exact ca si preainchisii vostrii idoli....mult tupeu si putina minte si obraz! la anii pe care i ai ar trebuii sa scrii macar corect,macar corect si sa stii mai multe decat ce ai enumerat tu!

Nu mai cauta scuze p0o0taie nascut dintr o catea alergata de toti maidanezi pe centura ! ... Si URMARESTE NE IN CHAMPIONS LEAGUE ! ... 10 calificari consecutive in faza grupelor cupelor europene, de fiecare data din preliminarii, la multe din participari am ajuns in fazele superioare, uneori ajungand in saisprezecimi, optimi, sferturi si chiar o semifinala in urmatorii 100 de ani, nicio echipa in afara Stelei nu o sa mai obtina 10 calificari consecutive in cupele europene si toate din preliminarii, niciodata direct!!! ... STEAUA ESTE UNICA !

zizu
zizu  •  24 Iulie 2014, 15:42
Postat de ulita_magheru pe 24 Iulie 2014, 15:39

Pi jucam ma ..si asta AN DE AN !!! ... doar ca voi nu vedeti dar statisticile spun altceva ! ... STEAUA 37% puncte in ultimi 5 ani fata de 4 % a anonimilor de la dinamo ! ... TIE TI SE PARE CA NU JUCAM ??? Pai atunci voi ce sunteti de5 ani incoace ..daca noi suntem ,,rusinea,,

cel putin sunt unii,macar ei,care isi stiu lungul nasului si nu aia care desi iau bataie pe rupte....se cred zmei cand altii i lasa in pace cu cate un egal

Vezi toate comentariile (44)
Comentează