INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA A / INTER - WERDER 4-0

Inter s-a impus fără drept de apel în faţa celor de la Bremen » Rafală cameruneză

Articol de - Publicat joi, 30 septembrie 2010 00:00

Cu Chivu integralist, Inter s-a instalat la şefia grupei. Camerunezul Eto'o, "hat-trick" şi pasă la golul lui Sneijder, a executat aseară un adversar în formulă de avarie.

Inter i-a predat o lecţie de fotbal lui Bremen (4-0), cu multă fantezie şi prospeţime. Cu puştii Biabiany şi Coutinho, squadra lui Benitez a arătat chiar bine şi s-a antrenat cu public.

Startul a fost abrupt, punctat cu trei mari ocazii în 10 minute. Hugo Almeida nu a găsit lobul letal, iar Lucio l-a salvat pe Julio Cesar. Inter s-a dezmeticit repede, însă Coutinho şi Sneijder l-au graţiat pe Wiese, din poziţii ideale. A fost numai preludiul execuţiei. Defensiva de avarie a lui Werder şi-a descoperit slăbiciunile, de care Eto'o a profitat din plin. Atacantul camerunez a pus mingea de două ori în colţurile porţii în 6 minute şi a simplificat meciul. Iar execuţia lui Sneijder l-a ucis, într-o primă repriză perfectă pentru Inter. Şi destul de liniştită pentru Chivu, care, bine dublat de Cordoba, i-a stăpînit pe Arnautovici şi pe "poneiul" Marin.

Werder a încercat să repare daunele după pauză, iar sarabanda ocaziilor a continuat. Singura veste proastă pentru Benitez a fost autoaccidentarea la genunchi a lui Lucio. După care Chivu a trecut în centrul apărării, unde-i convine mai mult. La 3-0, ritmul a scăzut. Inter s-a menajat pentru derbyul cu Juventus, iar trupa lui Schaaf s-a bucurat că a mai luat doar un gol. Tot Eto'o a închis balul, permiţîndu-şi să imortalizeze "hat-trick"-ul şi pe Sneijder, autorul pasei, cu o cameră foto împrumutată de pe margine. A fost seară de gală la Milano.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
ionybws
ionybws  •  30 Septembrie 2010, 15:56

asta e pt aia care ziceau ca eto'o n-are valoare!a demonstrat ca e unul din cei mai buni atacanti ai lumii!

crackporta
crackporta  •  30 Septembrie 2010, 09:35

@suporter_fotbal "In sport, a hat-trick (or hat trick) means to achieve a positive feat in the sport three times during a game, or other achievements based on threes" - deci e corect :)

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  30 Septembrie 2010, 08:05

ziarist de 2bani! cred ca si neapoata-mea de 5 ani ar fi in stare sa scrie un articol ca al tau,cu greseli!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează