INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR

Jose Mourinho a vrut neapărat să vadă finala Ligii Campionilor » Motivul incredibil pentru care şi-a luat acreditare la meciul de la Lisabona

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 23 mai 2014 15:32

Portughezul Jose Mourinho nu putea rata finala Ligii Campionilor, deşi echipa sa, Chelsea, a fost eliminată în semifinale de Atletico Madrid.


Antrenorul englezilor va fi prezent la Lisabona sîmbătă, de la ora 21:45, pentru a comenta ultimul act din Ligă, acolo unde fostul său club, Real Madrid, va întîlni echipa care l-a trimis pe Mourinho în tribună la această finală, Atletico Madrid.

Tehnicianul lusitan se va transforma în comentator datorită colaborării sale cu ”Yahoo”, care îl obligă să analizeze finala Ligii, dar şi Mondialul din Brazilia.

”Şi-a confirmat prezenţa şi acreditarea”, a confirmat şi unul dintre purtătorii de cuvînt de la Real Madrid. ”Presupun că va ţine cu noi”, a adăugat rîzînd, după cum informează Marca.

Mourinho a plecat de la Real Madrid în vara anului trecut, după trei ani în care a ajuns în semifinale, nereuşind însă să învingă în vreuna dintre ele. Portughezul a dat de înţeles că va fi de partea echipei lui Ancelotti.”În Spania îi susţin pe cei de la Real Madrid”, a declarat lusitanul după ce a fost eliminat din Ligă de Atletico.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bamse1901
bamse1901  •  23 Mai 2014, 23:38

alaturi de Pep?

quitevicious
quitevicious  •  23 Mai 2014, 17:45
Postat de a.c.a.b_st pe 23 Mai 2014, 17:23

recunosc,nu-mi place deloc stilul pe care il impune echipelor pe care le antreneaza,dar asta nu inseamna ca nu este un strateg de exceptie

Este un antrenor foarte bun. Nici mie nu-mi place mereu stilul dar este inteligent si cred ca pe viitor va face schimbari in ceea ce priveste tactica.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  23 Mai 2014, 17:23
Postat de quitevicious pe 23 Mai 2014, 17:12

ESti rau.

recunosc,nu-mi place deloc stilul pe care il impune echipelor pe care le antreneaza,dar asta nu inseamna ca nu este un strateg de exceptie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează