INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BORUSSIA DORTMUND, MARŢI, ORA 21:45, DIGISPORT, DOLCESPORT ŞI TVR1

Jose Mourinho, show la conferinţa de presă: "Echipa mea a fost prea inocentă la Dortmund! Acum, vom schimba sistemul" » Care e strategia

Jose Mourinho la antrenamentul Realului (foto: reuters)
Jose Mourinho la antrenamentul Realului (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 aprilie 2013 14:49

În conferinţa de presă dinaintea partidei retur cu Borussia Dortmund, antrenorul lui Real Madrid, portughezul Jose Mourinho, a vorbit despre situaţia lui Cristiano Rolando şi şansa Realului de a se califica pentru finala de pe Wembley, dar şi despre planurile sale de viitor.

Real Madrid trebuie să înscrie trei goluri, fără să primească vreunul, dacă vrea să dispute prima finală de Liga Campionilor din 2002 încoace. Pentru ca echipa lui Cristiano Rolando să o depăşească pe Borussia Dortmund, spaniolii au nevoie de inspiraţia lui Jose Mourinho, cel despre care din ce în ce mai multe ziare scriu că o va părăsi în vară pe Real Madrid.

"Viitorul meu la Real Madrid nu depinde de meciul cu Dortmund. Mai sînt 90 de minute de jucat, iar în fotbal totul e posibil. Cînd eşti pe teren, trebuie să savurezi momentul, chiar şi în clipele dificile. Toată lumea e pregătită. Vom încerca, în primul rînd, să cîştigăm partida, iar apoi să marcăm numărul de goluri de care avem nevoie. Totul trebuie gîndit minut cu minut, pas cu pas, gol cu gol pînă în ultima secundă. Simt că va fi cel mai important meci al Realului din ultimii 10 ani. Dacă nu ajungem în finală, va fi eşecul meu", a declarat Mourinho.

"Echipa mea face numai lucruri regulamentare. Sîntem atît de puri, de inocenţi, încît Lewandoski ne-a marcat patru goluri, iar noi nu l-am faultat nici măcar o singură dată. Trebuie să întoarcem rezultatul", a completat Mourinho. "Mîine, putem folosi un sistem pe care nu-l utilizăm în mod normal şi jucători care nu sînt titulari de obicei".

Portughezul i-a liniştit pe fanii Realului în privinţa stării medicale a lui Cristiano Ronaldo: "E bine, nu e nici o problemă". Meciul dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund are loc marţi, ora 21:45, şi este transmis de Digisport, Dolce şi TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și:

Lovitură financiară pentru o echipă din Superliga! Primește un milion de euro după salvare
Superliga
Lovitură financiară pentru o echipă din Superliga! Primește un milion de euro după salvare
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Adrian Mititelu, audiat la DNA în „dosarul Coldea”! Zilele trecute scria: „O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA”
Liga 2
Adrian Mititelu, audiat la DNA în „dosarul Coldea”! Zilele trecute scria: „O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (41)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  30 Aprilie 2013, 10:25

Ce comici sunt capsunarii care scriu despre rasturnari de situatie si alte aberatii de genul asta.... Stati linistiti frustratilor, BVB va castiga si pe Bernabeu.

thefisherking
thefisherking  •  30 Aprilie 2013, 00:31

Nu cred ca vom vedea surprize maine si miercuri. Real e o gluma proasta de cand a venit piticul asta frustrat. Tot ce au castigat a fost bazat pe disparitia motivatiei la Barcelona in Spania si pe un fel de rugby-football extrem de agresiv in competitiile continentale. Dovada ca au dat peste nemti, pusi la punct fizic si au cedat rusinos. Barcelona si-a terminat gazul, nu mai au motivatie, apar blocajele psihice, nu mai alearga. A disparut regula recuperarii mingiei in 6 secunde, iar Barcelona ia gol daca lasa mingea adversarului mai mult de 6 secunde. Pep a stiut asta, Villanova pare sa nu o priceapa. Prin urmare, vedem o finala germana, ar fi nedrept altfel.

yahoo22
yahoo22  •  29 Aprilie 2013, 20:06
Postat de baruch pe 29 Aprilie 2013, 19:55

www.youtube.com/watch?v=Q1xLkQTOEXY www.corazonblanco.com/wiki/Remontadas_Históricas_Del_Real_Madrid asta ptr aia care s-au nascut alaltaieri... numai sa intre repede primul gol si sa-i vad pe crenvurstii aia pe unde or sa scoata camasa.

Singura "remontada" o sa fie golul luat de Borussia prosteste in tur si care o sa fie "remontat" in retur.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează